PARTIZAN ODLETEO ZA POLJSKU: Evo kakav rezultat bi bio prihvatljiv za kapitena Markovića

Autor:

Sport

22.07.2024

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli igraju sutra protiv kijevskog Dinama prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

PARTIZAN ODLETEO ZA POLJSKU: Evo kakav rezultat bi bio prihvatljiv za kapitena Markovića

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana startovali su skromno u novoj sezoni pobedom sa 1:0 na "gostovanju" Napretku na svom stadionu u prvom kolu Superlige i to tek golom u zaustavnom vremenu. Sve to će biti zaboravljeno ako sutra (20.00, Arena sport premijum 1) ostvare dobar rezultat na gostovanju Dinamu iz Kijeva u prvom susretu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Utakmica se zbog rata u Ukrajini igra u Poljskoj, konkretno u Lublinu, pa su crno-beli rano jutros odleteli na put, a trener Aleksandar Stanojević poveo je 24 fudbalera koje će predvoditi kapiten Svetozar Marković.

Republika

Foto: Starsport

Svetozar Marković

- Oni su jedna odlična ekipa protiv koje neće biti lako igrati. Maksimalno ćemo se potruditi da se još danas spremimo koliko možemo. Da pokušamo da pobedimo. Imaju dobar tim. Ako pričamo o napadačima tu je prvo ime Jarmolenko. O njemu ne treba trošiti reči. Veoma su kvaliteni timski i indiviudualno - rekao je Sveta za TV Arena sport pred put.

On je konstatovao šta bi to bio dobar rezultat za crno-bele.

- Pobeda bi bila najbolja opcija, ali ne razmišljamo na taj način. Treba biti opametan jer se igra dvomeč. I nerešen rezultat pred revanš u Beograd bi nam odgovarao. U svakom slučaju, treba biti poametan - dodao je Marković, pa ulogu favorita prepustio rivalu:

- Dinamo je favorit na papiru, ta činjenica skida malo pritisak sa nas. Mi ćemo se maksimalno pripremiti za sutrašnji meč i pokušati da ostvarimo pozitivan rezultat - zaključio je Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Fudbaleri Partizana startovali su skromno u novoj sezoni pobedom sa 1:0 na "gostovanju" Napretku na svom stadionu u prvom kolu Superlige i to tek golom u zaustavnom vremenu. Sve to će biti zaboravljeno ako danas (20.00) ostvare dobar rezultat na gostovanju Dinamu iz Kijeva u prvom susretu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Utakmica se zbog rata u Ukrajini igra u Poljskoj, konkretno u Lublinu, pa su crno-beli rano jutros odleteli na put, a trener Aleksandar Stanojević poveo je 24 fudbalera koje će predvoditi kapiten Svetozar Marković. - Oni su jedna odlična ekipa protiv koje neće biti lako igrati. Maksimalno ćemo se potruditi da se još danas spremimo koliko možemo. Da pokušamo da pobedimo. Imaju dobar tim. Ako pričamo o napadačima tu je prvo ime Jarmolenko. O njemu ne treba trošiti reči. Veoma su kvaliteni timski i indiviudualno - rekao je Sveta. On je konstatovao šta bi to bio dobar rezultat za crno-bele. - Pobeda bi bila najbolja opcija, ali ne razmišljamo na taj način. Treba biti opametan jer se igra dvomeč. I nerešen rezultat pred revanš u Beograd bi nam odgovarao. U svakom slučaju, treba biti poametan - dodao je Marković, pa ulogu favorita prepustio rivalu: - Dinamo je favorit na papiru, ta činjenica skida malo pritisak sa nas. Mi ćemo se maksimalno pripremiti za sutrašnji meč i pokušati da ostvarimo pozitivan rezultat - zaključio je Marković.

 

Komentari (0)

Loading