BOLJI POČETAK SUPERLIGE NISMO MOGLI DA POŽELIMO! GOLEADA U LESKOVCU! Pančevci slavili na otvaranju sezone protiv EVROPSKOG Radničkog!

Autor: Republika/S.J - Republika/B.S

Sport

19.07.2024

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalan okršaj u Leskovcu.

BOLJI POČETAK SUPERLIGE NISMO MOGLI DA POŽELIMO! GOLEADA U LESKOVCU! Pančevci slavili na otvaranju sezone protiv EVROPSKOG Radničkog!

Foto: Starsport

Ako je suditi prema izreci "po jutru se dan poznaje", čeka nas veoma efikasna sezona u Superligi Srbije! Na otvaranju prvenstva, u Leskovcu, sastali su se Radnički 1923 iz Kragujevca i pančevački Železničar. ''Dizelka'' je ostavirila pobedu nas ekipom Feđe Dudića rezultatom 3:2 i na odličan način započela sezonu.

Gosti iz Pančeva ekspresno su stigli do vođstva od 2:0, da bi polovinom prvog poluvremena domaćin uspeo da ublaži minus. Ipak, najznačajnije je da će ime Branislava Kneževića ostati upisano kao strelca prvog gola u novoj sezoni Superlige Srbije, pošto je već na startu meča protiv izabranika Feđe Dudića zatresao mrežu nominalnog domaćina na stadionu Dubočice!

Tekao je 3. minut kada su Pančevci izveli sjajnu akciju sa svoje polovine, lopta je u jednom trenutku završila na levoj strani kod Ezea, ovaj je šutirao kao golu Stojana Lekovića koji je odbranio taj udarac. Istina, ovaj fudbaler, imao sreće, jer se lopta odbila na nogu Kneževića i završila u mreži.

Železničar je posle toga uspeo da duplira prednost, pošto je Dario Grgić bio precizan nadmudrivši Lekovića u 15. minutu, pa je na semaforu stajalo 2:0 u korist gostujuće ekipe. Međutim, da ne izostane drama potrudio se nesrećni Nikola Jovanović, koji je u 29. minutu postigao autogol, pa se Radnički već u prvom delu vratio u meč (1:2).

Ipak, u samom finišu prvog dela, Lazar Romanić je na asistenciju Ezea ponovo vratio dva gola prednosti Pančevcima, koji su na poluvreme otišli vođstvom od 3:1.

U drugom poluvremenu, domaći tim je nastavio da pruža jak otpor, a Nikola Jovanović je bio blizu postizanja još jednog gola. Međutim, to je uspeo da uradi Matija Mitrović - ali na svoju mrežu, postigavši autogol u 53. minutu. Do kraja meča nije bilo promena rezultata, te je Železničar odneo pobedu od 3:2.

Ovaj meč je pokazao da će nova sezona Superlige Srbije biti veoma uzbudljiva, a fudbalski navijači sigurno mogu očekivati još mnogo neizvesnih i interesantnih utakmica.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading