POVREDIO SE ALEKSANDAR MITROVIĆ! Dao gol, pa se "zakucao" u stativu! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.07.2024

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se desilo u prijateljskom meču.

POVREDIO SE ALEKSANDAR MITROVIĆ! Dao gol, pa se "zakucao" u stativu! (VIDEO)

Foto: printscreen

Aleksandar Mitrović

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović doživeo je povredu na startu priprema za novu sezonu u Saudijskoj Arabiji.

Ekipa Al Hilala ostvarila je ubedljivu pobedu od 6:0 (4:0) protiv austrijskog niželigaša Vinera Noištata u prijateljskoj utakmici, ali je povreda Mitrovića bacila senku na trijumf.

Naime, Mitrović je prilikom pokušaja postizanja gola proklizao i kolenom udario u stativu, zbog čega je morao da napusti teren pre vremena. Trener Žorž Žesus odlučio je da ne rizikuje i izvede rekordera po broju golova za "orlove" iz igre, kako bi se povreda adekvatno procenila.

Detalji povrede bivšeg napadača Fulama, Anderlehta i Partizana nisu još uvek poznati, ali se očekuje da Al Hilal posle detaljnih analiza otkrije tačno stanje Mitrovića.

Inače, "Mitrogol" je sjajno započeo pripreme, postigavši pogodak već u četvrtom minutu utakmice protiv austrijskog tima.

Pored Smederevca, još jedan srpski reprezentativac, Sergej Milinković Savić, započeo je pripreme sa Al Hilalom. On je odigrao ceo meč protiv Vinera Noištata, ostavivši odličan utisak na terenu.

Obojica su, podsetimo, bili deo našeg nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, gde je Srbija doživela fijasko, ali nijedan nije uspeo da se upiše u strelce tokom mečeva sa Engleskom, Slovenijom i Danskom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading