ZVEZDA SPREMILA NOVU "BOMBU"! Stiže ZAMENA za Hvanga!

Autor:

Sport

19.07.2024

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Marakanu dolazi sa epitetom šampiona.

ZVEZDA SPREMILA NOVU "BOMBU"! Stiže ZAMENA za Hvanga!

Foto: www.profimedia.rs

BNavijači Crvene zvezde s nestrpljenjem iščekuju epilog oko budućnosti In Bom Hvanga na Marakani.

Iako je njegov odlazak vrlo verovatan, šampion Srbije je već spremio zamenu za najboljeg igrača. Kolumbijski fudbaler Gustavo Puerta, član jednog od najboljih timova Evrope, trenutno je na radaru crveno-belih.

Iako nije imao zapaženu ulogu u timu pod Ćabijem Alonsom, njegov potencijal je neosporan, pogotovo imajući u vidu da ima samo 21 godinu. Pre nego što je stigao u Bajer, nosio je dres Bogote.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Gustavo Puerta

Iako je korejski rerprezentativac bio ključni igrač Crvene zvezde u odbrani duple krune, postoji realna mogućnost da napusti klub. Razlog za ovakve spekulacije leži u njegovom kvalitetu i potencijalnim ponudama koje su mu se ukazale u Evropi. Ukoliko dođe do ovog transfera, prvak Srbije već ima plan B u vidu talentovanog Kolumbijca Gustava Puerte.

Iako možda nije bio u prvom planu kod svog doskorašnjeg trenera Ćabija Alonsa, njegov talenat i potencijal su neosporan. Sa samo 21 godinom, Puerta ima vremena da pokaže svoje sposobnosti i doprinese timu na najbolji mogući način, a na Marakani su to prepoznali.

Pre nego što je stigao u evropski fudbal i postao deo šampiona Bundeslige, Gustavo Puerta nosio je dres Bogote. Dolazak u Zvezdu značio bi njegov novi korak u karijeri, a interesovanje kluba sa Marakane samo potvrđuje da je reč o igraču sa velikim potencijalom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading