OVO DUGO NISMO VIDELI: Puna južna tribina u Humskoj! Grobari imali jasnu poruku!

Autor:

Sport

19.07.2024

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Partizana teraju upravu iz kluba.

OVO DUGO NISMO VIDELI: Puna južna tribina u Humskoj! Grobari imali jasnu poruku!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana su započeli novu sezonu Superlige Srbije kao gosti na svom sopstvenom stadionu, što je izazvalo neobičnu situaciju i vratilo "grobare" na tribine. Navijači su bili prinuđeni da budu smešteni na južnoj tribini, iako su izrazili želju da budu na severu.

Napredak je odbio zahtev navijača Partizana da budu smešteni u "kavezu" predviđenom za goste, što je dovelo do prinudnog smeštaja na južnu tribinu. Ovo je izazvalo dodatnu tenziju jer "grobari" već dugo ne dolaze na utakmice zbog bojkota uprave sopstvenog kluba, a transparent "Uprava napolje" jasno je pokazao njihov stav. Takođe, na tribinama se našao i barjak CSKA i Partizana kao odgovor na vređanje jednog ukrajinskog novinara.

Foto: Starsport

Teraju upravu: Grobari

Prošle sezone, Partizan je zauzeo drugo mesto na tabeli Superlige, što znači da će ove sezone startovati u kvalifikacijama za Ligu šampiona iz drugog kola. Međutim, interesantna činjenica je da "grobari" već više od godinu dana bojkotuju utakmice Partizana, što je rezultiralo često praznim tribinama stadiona u Humskoj.

Ovaj sukob između navijača i uprave kluba jasno pokazuje duboke podele unutar Partizana, dok se fudbaleri spremaju za izazove nove sezone Superlige. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading