ZVEZDA ČASTI NAVIJAČE! Besplatno na Jedinstvo!

Autor:

Sport

19.07.2024

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapije Marakane širom otvorene.

ZVEZDA ČASTI NAVIJAČE! Besplatno na Jedinstvo!

Foto: Tanjug/AP

Marakana

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će ulaz na sutrašnju utakmicu protiv ubskog Jedinstva u prvom kolu Superlige Srbije biti besplatan za decu do 14 godina.

Iz Zvezde podsećaju da je neophodno da mališani budu u pratnji jedne odrasle osobe koje poseduje ulaznicu za meč između Crvene zvezde i Jedinstva.

- Crvena zvezda sa ponosom obaveštava mališane da će i tokom sezone 2024/25 kapije na istočnoj strani stadiona "Rajko Mitić" biti otvorene za svu decu starosti do 14 godina, a ujedno i na meču protiv Jedinstva, koji je na programu u subotu, 20. jula od 20 časova - stoji u klupskoj objavi.

Foto: facebook.com/FK Crvena zvezda

 

Dodaje se da klub nastavlja sa "sjajnom akcijom, putem koje je svim dečacima i devojčicama do 14 godina omogućen besplatan ulaz na istočnu tribinu Marakane na mečevima domaćeg prvenstva".

Na kraju se navijači podsećaju da ulaznice i dalje mogu da kupe onlajn, a da će sutra, na dan utakmice, prodaja na šalterima Marakane početi u 12 časova i trajati do početka meča.

Cene karata su sledeće: Sever - 400 dinara, Istok - 500 dinara, Zapad - 700 dinara, Tribina Siniša Mihajlović - 1400 dinara.

Crvena zvezda, podsetimo, brani duplu krunu i pokušaće da stigne do osme vezane titule na domaćoj sceni:

- Pozivam navijače da dođu u što većem broju i da obore rekord iz 2014. godine kad je na premijeri sezone bilo 22 hiljade ljudi. Ko god može da dođe da nas podrži, nadam se da će to i učiniti, a mi se svakako naše publike jesmo uželeli. Nadam se i da su oni nas, uprkos tome što je jul, toplo, godišnji odmori, vikend. Ko god došao, hvala mu - rekao je Vladan Milojević, trener crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading