GEORGINA OBJAVILA VREO SNIMAK IZ SAUNE! Za nekoliko sati VIDELO ga je više od 5.000.000 fanova! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.07.2024

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživa sa Kristijanom Ronaldom.

GEORGINA OBJAVILA VREO SNIMAK IZ SAUNE! Za nekoliko sati VIDELO ga je više od 5.000.000 fanova! (VIDEO)

Foto: Instagram/printscreen

Georgina Rodrigez izabranica jednog od najboljih fudbalera današnjice Kristijana Ronalda postala je prava medijska senzacija.

Sada je devojka portugalskog reprezentativca objavila snimak iz saune, na kome se vide rituali koje njih dvoje obavljaju. Ovaj video je za svega nekoliko časova pogledalo više od pet miliona ljudi.

Njen životni put je bio ispunjen izazovima, ali je uspela da se izbori za svoje mesto pod suncem. Rođena 1994. godine u Buenos Ajresu, preselila se u Španiju kao devojčica zbog poslovnih obaveza svog oca, takođe fudbalera. Međutim, tragedija ju je zadesila kada je prvo izgubila majku u saobraćajnoj nesreći, a potom i oca pre tri godine.

Georgina Rodrigez je svoje detinjstvo provela u Buenos Ajresu pre nego što se preselila u Španiju, tačnije u gradić Haki. Ovaj prelazak bio je posledica poslovnih obaveza njenog oca, ali je značio i početak novog poglavlja u njenom životu.

Georginin život obeležile su teške životne situacije, poput gubitka oba roditelja. Prvo je izgubila majku u saobraćajnoj nesreći pre deset godina, a zatim je pre tri godine preminuo i njen otac. Ipak, uz podršku Kristijana Ronalda i svoju sopstvenu odlučnost, uspela je da se izbori za srećniju budućnost.

Ronaldova draga je svoje detinjstvo provela u fudbalskom okruženju, s obzirom na to da je njen otac bio fudbaler. Ljubav prema fudbalu ostala je prisutna u njenom životu, a danas je poznata širom sveta kao partnerka jednog od najvećih asova današnjice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading