NEOČEKIVANI PROBLEM! Srbija ostala bez NAJAVLJENOG puta!

Autor:

Sport

19.07.2024

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Kolaković mora da menja plan priprema.

NEOČEKIVANI PROBLEM! Srbija ostala bez NAJAVLJENOG puta!

Foto: OSSRB

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije suočila se sa izazovima prilikom planiranog putovanja na poslednju proveru pred Olimpijske igre u Parizu.

Naime, izabranici Igora Kolakovića nisu uspeli da otputuje u poljski Gdanjsk zbog blokade avio saobraćaja, što je dovelo do otkazivanja planiranog putovanja, pa se "plava četa" susrella sa iznenadnim problemima.

Umesto odlaska na proveru u Gdanjsku, odbojkaši Srbije će nastaviti sa treninzima u Beogradu sve do puta u Pariz, koji je planiran za sredu, 24. jula. Postoji čak i mogućnost da se putovanje realizuje ranije, a tim će se dodatno pripremati za predstojeće izazove.

Foto: Starsport

Selektor Srbije Igor Kolaković

Muška seniorska reprezentacija Srbije će se takmičiti na Olimpijskim igrama 2024. u Parizu, gde će se nalaziti u A grupi sa Francuskom, Kanadom i Slovenijom. Očekuje se da će njihovi mečevi biti izuzetno uzbudljivi i da će navijači imati priliku da uživaju u vrhunskom odbojkaškom talentu.

Olimpijski turnir u odbojci će se održati u dvorani „Južni Pariz 1“ u pariskom 15. arondismanu, a takmičenja će se odigrati od 27. jula do 10. avgusta. Pored Srbije, na turniru će učestvovati i druge vrhunske reprezentacije, obećavajući izuzetno zanimljive mečeve i neizvesnost do samog kraja.

– Primarni cilj je plasman u četvrtfinale i da kasnije iz te neke euforije i energije ostvarimo što bolji rezultat - poručio je srpski reprezentativac Aleksandar Atanasijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading