PROŠLA JE DECENIJA, A ZAVIDE MU I DANAS NA OVOJ FOTOGRAFIJI: Reprezentativac Srbije u društvu poznate pevačice!

Autor:

Sport

19.07.2024

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi bi voleli da su na njeogovm mestu.

PROŠLA JE DECENIJA, A ZAVIDE MU I DANAS NA OVOJ FOTOGRAFIJI: Reprezentativac Srbije u društvu poznate pevačice!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije se vratila kući nakon što je ispala sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj već nakon grupne faze turnira. Iako su imali visoke ambicije, naši fudbaleri nisu uspeli da se plasiraju dalje, te se sada okreću novim izazovima i takmičenjima.

Pre tačno 10 godina, sadašnji srpski reprezentativac Andrija Živković našao se u društvu Sandre Afrike, naše poznate estradne zvezde koja je tada imala svoj nastup. Živković to nije propustio da se fotografiše sa Sandrom, a ova fotografija je i dalje predmet interesovanja javnosti. Iako su se mnoge stvari promenile u protekloj deceniji, ovaj susret je ostao upamćen kao jedan od zanimljivih momenata iz života fudbalera.

 

 

Iako je ispadanje sa evropske smotre razočaralo mnoge navijače, reprezentacija Srbije već se okreće novim izazovima. Sa novim selektorom i novim planovima, fudbalski tim Srbije se sprema za predstojeće kvalifikacije i nadamo se, uspešnije rezultate u budućnosti. Navijači su bili uz reprezentaciju tokom celog turnira, pružajući im podršku i bodreći ih i u pobedama i u porazima. Njihova podrška je neprocenjiva i igrači su im zahvalni na tome.

Iako je ispadanje sa EVRO razočaralo, reprezentacija Srbije ima planove za budućnost. Sa fantastičnim fudbalerima poput Andrije Živkovića, nadamo se da će ostvariti bolje rezultate u narednim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading