STANOJEVIĆ I PROED POBEDE NEZADOVOLJAN: Trener Partizana otkrio šta nedostaje u igri crno-belih!

Autor:

Sport

19.07.2024

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan pobedom otvorio sezonu!

STANOJEVIĆ I PROED POBEDE NEZADOVOLJAN: Trener Partizana otkrio šta nedostaje u igri crno-belih!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana pobedili su Napredak iz Kruševca rezultatom 1:0 u okviru prvog kola Superlige Srbije od 21.00 čas na stadionu u Humskoj. Jedini strelac na meču bio je Mateus Saldanja u 93. minutu.

Trener crno-belih, Aleksandar Stanojević nije bio zadovoljan izdanjem svojih izabranika. On je istakao da im nedostaje ritma u igri i da su nagređni za trud.

- Nije to ni blizu kakav zelimo Partizan, daleko smo, nismo ni blizu. Hvala navijačima koji su mam pomogli, igrači su pokazali karakter, ali to je daleko od onog što očekujemo. Pozitivna atmosfera, hvala im na tome, ali ovo nije Partizan. Nedostaje nam ritma u igri, direktnosti, mora mnogo bolje, bojao sam se da će ovako biti. Nagrađeni smo za trud, ali nije to to. Motiv više nam je gol koji smo dali, navijači koji su bili uz nas, obaveza nas je da popravimo to na terenu i budemo mnogo bolji - poručio je Stanojević.

Crno-beli u narednom kolu dočekuju gostuju Jedinstvu sa Uba, dok će Kruševljani ići na megdan u Pančevu ekipi Železničara. Partizan je na dobar način otvorio sezonu u domaćem šampionatu, a Saldanja je ponovo bio slamka spasa kao iz prošle takmičarske godine. Sa druge strane ''čarapani'' su pokazali odličnu igru, ali ipak je presudio crveni karton Toševskog. Međutim, kada se sve sabere. Goran Stevanović, trener Napretka može da bude zadovoljniji od kolege Stanojevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading