"DA LI SMRDIM, PA MU SMETAM"? Hit izjava trenera Kragujevčana o svom kolegi!

Autor:

Sport

19.07.2024

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da prećuti posle poraza od Železničara.

"DA LI SMRDIM, PA MU SMETAM"? Hit izjava trenera Kragujevčana o svom kolegi!

Foto: Starsport

Takmičenje u novoj sezoni Superlige Srbije započelo je iznenađujućim porazom Radničkog 1923 u Leskovcu od Železničara iz Pančeva (2:3).

Kragujevčani, predvođen trenerom Feđom Dudićem neprijatno su iznenadili kao nominalni domaćini na stadionu Dubočice, budući da su u prošlom ciklusu izborili istorijski plasman u Ligu konferencije. 

Konferencija za štampu posle utakmice nije prošla bez dramatike, jer je Dudić izrazio svoje nezadovoljstvo zbog odsustva svog kolege, trenera Železničara Marka Savića.

Republika

Foto: Starsport

Trener Železničara Marko Savić

Njegove sarkastične primedbe o odsustvu šefa struke Pančevaca nasmejale su sve prisutne u prostoriji. Tom prilikom, strateg tima iz srca Šumadije je čestitao "dizelki" na pobedi, priznajući da je poraz rezultat njihovog sopstvenog nastupa.

- Ne znam zbog čega gostujući trener neće da dođe. Da li možda smrdim pa mu smetam? - počeo je Dudić i nastavio u istom tonu:

- Treba pričati onako kako jeste. Prije svega, čestitam Pančevu na pobjedi. Ne mogu reći zasluženoj, ali su pobijedili, ja im čestitam. Sami smo sebe pobijedili na način na koji smo igrali i kako smo primali golove. Treba priznati poraz, nije ni prvi ni posljednji, idemo dalje. Ni kad smo pobjeđivali, nismo se bahatili. Ali, rekao sam da ako ćemo ovako već od prvog kola da radimo opstrukciju igre, da svaki prekid ležimo, kako da igramo Evropu, kako da igramo u visokom intenzitetu? - rekao je Dudić posle prvog neuspeha u novoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading