ALKARAZ DOBIO PITANJE O NOVAKU! Njegov odgovor je POKIDAO! Španac PONIZIO Rafu i Rodžera! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.07.2024

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nismo očekivali to od njega.

ALKARAZ DOBIO PITANJE O NOVAKU! Njegov odgovor je POKIDAO! Španac PONIZIO Rafu i Rodžera! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Šampion Vimlbdona Karlos Alkaraz nedavno je izneo svoje mišljenje o tome ko je najbolji teniser svih vremena u jednom intervjuu za sajt ATP.

Posle pobede nad Novakom Đokovićem u finalu trećeg Gren slema, španski as je dobio pitanje o tome ko smatra najvećim ikada u "belom sportu".

Nakon kratkog razmišljanja, Alkaraz je izjavio da je Đoković bez sumnje najbolji kada je reč o brojevima, dok je istakao da su i Rafael Nadal i Rodžer Federer vrhunski teniseri.

- Što se tiče brojeva, Đoković bez sumnje. Ostala dvojica, Nadal i Federer, za mene su vrhunski - otkrio je momak iz Mursije i oduševio armiju Noletovih navijača.

"Karlitos" je posebno istakao Novaka Đokovića kao svog najtežeg protivnika na terenu. Ovaj mladi španski teniser priznao je da mu je igranje protiv Đokovića izuzetno zahtevno, što svedoči o kvalitetu i dominaciji koju srpski as pokazuje na različitim turnirima širom sveta.

Pored toga, Alkaraz je pohvalio i Đokovićevu sposobnost na riternu, ističući ga kao najboljeg ritern tenisera. Ova pohvala dolazi od 21-godišnjeg Španca koji je nedavno ostvario značajan uspeh osvajanjem četvrtog Gren slema u karijeri, što dodatno potvrđuje kvalitete koje Novak Đoković pokazivao u prošlosti.

Karlos Alkaraz je uprkos trijumfu na londonskoj travi ostao na trećem mestu ATP liste, dok je Nole plasmanom u finale odbranio prošlogodišnji učinak na Vimbldonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading