BIVŠI KOŠARKAŠ ZVEZDE SE ŽENI! Komentar Lazića je SRUŠIO Instagram, a OVO je njegova IZABRANICA! (FOTO)

Autor:

Sport

19.07.2024

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je otkrio na društvenim mrežama.

BIVŠI KOŠARKAŠ ZVEZDE SE ŽENI! Komentar Lazića je SRUŠIO Instagram, a OVO je njegova IZABRANICA! (FOTO)

Foto: printscreen/Instagram/maikzirbes33

Maik Cirbes, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, osim po svojim sportskim dostignućima, bio je poznat i po svom turbulentnom ljubavnom životu.

Međutim, malo ko zna da je nemački centar važio za pravog ženskaroša, a pričalo se čak i da je bio u vezi sa bivšom pevačicom grupe "Hurikejn", Ivanom Nikolić.

Posle burnih ljubavnih avantura, bivši ljubimac delija je pronašao sreću pored Kim Bo, 33-godišnje devojke iz Luksemburga. Njihova veza je privukla pažnju javnosti kada je Maik objavio na Instagramu da ju je zaprosio, uz sliku prstena.

Cirbesovi bivši saigrači su se takođe oglasili povodom ove vesti, a najzanimljiviji komentar je ostavio kapiten Zvezde Branko Lazić, koji je napisao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @maikzirbes33

 

- Konačno, j****e - oglasio se lider tima s Malog Kalemegdana.

Pored njega, u komentarima su se našli i supruga Bobana Marjanovića, Nemanja Dangubić, Marko Gudurić...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @maikzirbes33

 

Mnogi su čestitali paru na društvenim mrežama, izražavajući svoje simpatije i želje za srećan i ispunjen brak. Ova vest je izazvala veliko interesovanje, a fanovi su sa nestrpljenjem očekivali dalje detalje o planovima za venčanje.

Maik Cirbes ima 34 godine, karijeru je počeo u nemačkom Triru, a nastupao je još za Bamberg, pre nego što je 2014. prvi put došao u Crvenu zvezdu, za koju je igrao još dva puta posle toga. Najpre u sezoni 2018/2019, pa potom 2021/2022.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading