DEDA SE POSVAĐAO SA KOMŠIJOM, PA ZAPUCAO: Još jedan haos u Sarajevu!

Autor:

Svet

19.07.2024

23:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je ispalio hitac iz puške

DEDA SE POSVAĐAO SA KOMŠIJOM, PA ZAPUCAO: Još jedan haos u Sarajevu!

Foto: Printscreen/Youtube

U Sarajevu, tačnije u ulici Boguševac na opštini Stari Grad, večeras je zabeležena nova pucnjava koja je izazvala uznemirenje u lokalnoj zajednici. Muškarac star 70 godina ispalio je jedan metak iz puške, potvrdili su iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Policijska intervencija i uzroci pucnjave

Mersiha Novalić, portparolka MUP-a Kantona Sarajevo, istakla je da je upotreba vatrenog oružja prijavljena oko 19.10 sati te večeri. Srećom, u ovom incidentu nije bilo povređenih osoba, a muškarac koji je pucao iz puške se nalazi pod policijskom kontrolom.

Prema nezvaničnim informacijama, pucnjava je nastala usled svađe između dvojice komšija.

Da podsetimo, još jedna dramatična scena dogodila se pre nekoliko dana u Sarajevu.

Naime, u sarajevskom naselju Grbavica juče se odigrala prava drama kada je dete od dve godine primećeno kako stoji na spoljnom delu prozora na šestom spratu stambene zgrade. Zahvaljujući brzoj reakciji policije MUP-a KS i vatrogascima, tragedija je sprečena. Kako su za portal „Avaza“ kazali, sinoć je uhapšena jedna osoba zbog krivičnog dela zapuštanje deteta ili zlostavljanja deteta/maloletnika.

Nešto pre 19 sati, pripadnici Policijske stanice Novo Sarajevo su zaprimili poziv o maloletnom detetu na prozoru šestog sprata zgrade u naselju Grbavica. Policajci su odmah izašli na teren uz podršku vatrogasaca. Vrata je morao otvoriti vatrogasac jer s druge strane nije bilo odgovora nakon kucanja, izjavili su iz MUP-a KS. Prilikom ulaska u stan, osim dvoje maloletne dece, nisu zatekli nikoga više. Deca su ostavljena bez nadzora, a jedan od vatrogasaca je dečaka sigurno sklonio sa prozora. Decu je preuzeo Centar za socijalni rad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading