DUBAI SE NE ŠALI! Evroligaško ime pojačalo novog člana ABA lige!

Autor:

Sport

19.07.2024

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima ogromno iskustvo na elitnoj sceni.

DUBAI SE NE ŠALI! Evroligaško ime pojačalo novog člana ABA lige!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Dubai nastavlja sa dovođenjem pojačanja za narednu sezonu u AdmiralBet ABA ligi. Tako je paraf na vernost stavio i iskusni Leon Radošević, koji iza sebe ima značajno evroligaško iskustvo.

Sa svojih 12 sezona igranja u raznim elitnom rangu i 250 odigranih mečeva, Radošević donosi "svežu krv" u novog člana regionalnog takmičenja.

Pre Radoševića, članovi Dubaija postali su Nejt Mejson, Nemanja Dangubić i Ahmet Duverioglu. Prema najavama medija, uskoro će članovi kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata postati i Danilo Anđušić, Avudu Abas i Klemen Prepelič.

Trener Dubaija, Jurica Golemac, istakao je koliko je neprocenjivo imati takvog igrača u klubu. Naglasio je da je Leonovo iskustvo kao evroligaškog igrača neizmerno važno, te da je on primer njihovog pristupa prvom timu.

 

 

- Leonovo iskustvo kao igrača Evrolige je neprocenjivo. Tokom godina, on je značajno doprinosio svakom timu u kojem je igrao. Njegov nedavni nastup u italijanskom timu Torino je zaista impresivan. Leon je primer našeg pristupa prvom timu, a njegova sposobnost da se prilagodi besprekorno ga čini savršenim za naš novi sistem. Uzbuđeni smo što ćemo ga videti kako doprinosi uspehu tima - rekao je Jurica Golemac.

Radošević (34) je svoju profesionalnu karijeru započeo u Ciboni, a potom je nastupao za renomirane timove poput Armanija, Albe, Bešiktaša, Brose Bamberga, Bajerna i Dertonu prethodne sezone. U italijanskoj ligi prosečno je beležio 6.8 poena, 3.2 skoka i 1.1 asistenciju po utakmici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading