NEVEROVATNO! UKRALI IGRAČA PARTIZANU, PA IZDOMINIRALI: Evo u koji klub je prešao

Autor:

Sport

16.07.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NBA zvezda u Izraelu.

NEVEROVATNO! UKRALI IGRAČA PARTIZANU, PA IZDOMINIRALI: Evo u koji klub je prešao

Foto: Profimedia

Velika košarkaška bomba odjeknula je ovog utorka u Izraelu, jer je poznati NBA košarkaš Patrik Beverli potpisao ugovor sa Hapoelom iz Tel Aviva, vraćajući se u Evropu posle dvanaest godina. Iako se nalazi na zalasku karijere i ima 36 godina, Beverli je izazvao pravu senzaciju svojim transferom. Doskorašnji član Milvoki Baksa, Beverli je tokom karijere igrao za nekoliko NBA timova, kao što su Hjuston, Klipersi, Minesota, Lejkersi, Čikago i Filadelfija, pritom ostavljajući zapažen trag u svakom od njih.

Nakon uspešne karijere u NBA ligi, Beverli se vraća u Evropu gde je već nosio dresove Dnjepra, Olimpijakosa i Spartaka iz Sankt Peterburga. Ovaj iskusni košarkaš će biti od velike važnosti za Hapoel, koji će naredne godine biti učesnik Evrokupa. Njegovo bogato iskustvo i veštine koje je stekao tokom godina provedenih u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu svakako će doprineti jačanju tima iz Tel Aviva.

 

 


Beverli se pridružio Hapoelu u prelaznom roku u kojem su već doveli Džonatana Motlija, kojem se prethodno povezivalo sa Partizanom. Ova pojačanja jasno ukazuju na ambicije Hapoela da se istakne u Evrokupu i da ostvari značajan uspeh u narednoj sezoni.

Patrik Beverli je svojim transferom izazvao pravu senzaciju u košarkaškom svetu, a njegovo iskustvo i veštine sigurno će uneti novo uzbuđenje u izraelsku košarkašku scenu. S nestrpljenjem se očekuje njegov povratak na teren i debi u dresu Hapoela iz Tel Aviva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading