TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Kod KORČULE IZVUČENO TELO MUŠKARCA - zaronio i više nikad nije isplivao!

Autor:

Svet

16.07.2024

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestao u morskim dubinama naočigled porodice.

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Kod KORČULE IZVUČENO TELO MUŠKARCA  - zaronio i više nikad nije isplivao!

Foto: Facebook

Danas oko podne, u moru kod Korčule, pronađeno je beživotno telo muške osobe, potvrđeno je iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Detalji incidenta

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska je oko 10 sati primila dojavu o nestanku 45-godišnjeg muškarca iz Belgije. On je bio u društvu svoje porodice i ronio, ali nakon zarona nije izronio na površinu.

Tokom akcije pojačanog nadzora, tragalo se za nestalim kupačem čiji je nestanak prijavljen jutros u 10:34 sati. Akcija je pokrenuta od strane MRCC Rijeka u saradnji sa Lučkom kapetanijom Dubrovnik, Pomorskom i aerodromskom policijom Dubrovnik. Traganje je okončano u 12:14 sati, kada su službenici dubrovačke Kapetanije pronašli, nažalost, beživotno telo osobe za kojom se tragalo. Nakon predaje tela policijskim službenicima, LK Dubrovnik nastavila je učestvovanje u akciji pojačanog nadzora sigurnosti plovidbe - objavili su iz Ministarstva saobraćaja, koje je danas održavalo akciju Sigurna plovidba.

Podsećamo, Natalija Radančić (23), ćerka poznatih advokata Miodraga i Daliborke Radančić iz Knjaževca, poginula je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u tom gradu!

Natalija je studirala medicinu u Nišu, a nastradala je u noći između subote i nedelje, kada se "pežo 206" u kome se nalazila sudario sa "fordom", kojim je upravljao T. M. (18) iz mesta Štipina.

Mladić je imao probnu vozačku dozvolu i 1,16 promila alkohola u krvi, dok je Natalija bila na mestu suvozača. Nakon nesreće T. M. je pobegao sa mesta nesreće, a vatrogasci su sekli vozilo kako bi izvukli njeno telo.

Natalija je sahranjena danas u Knjaževcu, u prisustvu porodice, prijatelja i velikog broja građana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading