KAKVA DOMINACIJA JOKIĆA! Ovo samo on može (VIDEO)

Autor:

Sport

16.07.2024

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono njegovo.

KAKVA DOMINACIJA JOKIĆA! Ovo samo on može (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije nastavlja sa pripremama za Olimpijske igre u Parizu, a jedan od ključnih trenutaka u ovom periodu bio je prijateljski susret protiv selekcije Australije u Abu Dabiju. Na ovom susretu, Nikola Jokić je svojom maestralnom igrom privukao pažnju, postigavši svoj prvi pogodak na jedan veoma neobičan način.

Nikola Jokić, poznat po svojoj neverovatnoj košarkaškoj inteligenciji, izveo je svoje čuveno fintiranje čuvara na rubu reketa, što je dovelo do toga da je protivnički igrač "poletio u prazno". Ova tehnika, koja je često viđena u NBA ligi gde je Jokić triput bio MVP, još jednom je pokazala koliko je srpski košarkaš jedinstven u svom pristupu igri.

 

 


Dok se Jokićev čuvar pitao gde je lopta, srpski as je iskoristio ovu situaciju i postigao poene na veoma efektan način. Ovaj potez je oduševio kako publiku tako i ljubitelje košarke širom sveta, još jednom potvrđujući Jokićevu izuzetnu veštinu i kreativnost na terenu.

Ovim pripremnim susretima, košarkaška reprezentacija Srbije pokazuje svoju posvećenost i želju za što boljim rezultatom na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu. Nikola Jokić, kao jedan od ključnih igrača tima, nastavlja da iznenađuje i oduševljava svojim jedinstvenim pristupom igri, dok se publika i ljubitelji košarke širom sveta raduju narednim nastupima srpske reprezentacije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading