REPREZENTACIJA SRBIJE SPREMNA ZA PARIZ: Odbojkašice odnele ubedljivu pobedu

Autor:

Sport

16.07.2024

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tako se to radi.

REPREZENTACIJA SRBIJE SPREMNA ZA PARIZ: Odbojkašice odnele ubedljivu pobedu

Foto: www.profimedia.rs

Danas je ženska odbojkaška reprezentacija Srbije ostvarila ubedljivu pobedu nad Francuskom rezultatom 3:0 (25:17, 25:17, 25:22) u prvoj utakmici na memorijalnom turniru "Agata Murz Olševska". Ova pobeda je ostvarena u čast preminule poljske reprezentativke, a srpske odbojkašice su dominirale tokom meča, savladavši svoje protivnice za svega 73 minuta. Ovo je ujedno bila pripremna utakmica pred Olimpijske igre u Parizu, gde će se ponovo susresti sa Francuskom.

Nakon trijumfa nad Francuskom, ženska odbojkaška reprezentacija Srbije se priprema za naredne izazove na memorijalnom turniru. U četvrtak, 18. jula, odigraće drugu utakmicu protiv Dominikanske Republike od 16 časova, dok će treći rival biti domaćin turnira, Poljska, u petak, 19. jula, od 18.30. Srbija se suočava sa izuzetno jakim protivnicima, ali je pokazala visok nivo igre i spremnosti u dosadašnjim mečevima.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 


Nakon završetka memorijalnog turnira, reprezentacija Srbije se vraća u Beograd 20. jula, a potom putuje za Pariz 23. jula. Očekuje ih izazovno takmičenje u A grupi sa ekipama Francuske, Kine i SAD, ali su srpske odbojkašice već pokazale da su sposobne da se nose sa najboljim ekipama sveta.

Ženska seniorska reprezentacija Srbije je osvojila bronzanu medalju na Olimpijskim igrama 2020. u Tokiju, što je bio istorijski uspeh za srpsku odbojku. Sada se spremaju za nove izazove na Olimpijadi u Parizu, gde će imati priliku da pokažu svoj kvalitet i borbenost. Očekuje se da će njihove izuzetne sportske veštine i timski duh ponovo doći do izražaja na ovom velikom takmičenju.

Ukupno gledano, ženska odbojkaška reprezentacija Srbije je pokazala izuzetnu snagu i kvalitet tokom memorijalnog turnira, nagoveštavajući uspešne rezultate u budućim takmičenjima. Srbija sa nestrpljenjem i optimizmom očekuje njihove nastupe na Olimpijadi u Parizu, gde će imati priliku da se ponovo bore za najsjajnija odličja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading