ĐOKOVIĆ JE NAJVEĆI SPORTISTA IKADA: Iskrena podrška od Ronija

Autor:

Sport

16.07.2024

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa nije pogrešio.

ĐOKOVIĆ JE NAJVEĆI SPORTISTA IKADA: Iskrena podrška od Ronija

Foto: www.profimedia.rs

Roni O'Saliven, poznatiji kao "The Rocket", nije štedeo reči hvale kada je govorio o srpskom teniseru Novaku Đokoviću. Ovaj legendarni igrač snukera, koji je sedam puta osvajao Svetsko prvenstvo, izrazio je divljenje prema Đokoviću, nazivajući ga "najvećim sportistom ikada, ne samo u tenisu, već u svim sportovima". Ovaj kompliment nije došao ni od koga - Roni je poznat po svojoj iskrenosti i direktnosti, pa je ova izjava zaista veliko priznanje za Novaka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Roni O'Saliven

 


Međusobno poštovanje između Ronija O'Salivena i Novaka Đokovića nije ništa novo. Obojica su višestruki šampioni u svojim sportovima i veoma su posvećeni svojim karijerama. Đoković je čak istakao da prati karijeru Ronija O'Salivena godinama, dok je ovaj slavni Englez uzvratio posetom Centralnom terenu tokom Vimbldona. Njihovo divljenje jedan prema drugom samo potvrđuje koliko su veliki šampioni u svojim sportovima.

- Đoković je tamo sa Majklom Džordanom kao najveći sportista ikada, ne samo u tenisu, već u svim sportovima - rekao je Roni O'Saliven. 

 

 


Roni O'Saliven nije dobio nadimak "The Rocket" tek tako. Sa sedam osvojenih Svetskih prvenstava, on je neprikosnoveni vladar sveta snukera, rekorder zajedno sa Stivenom Henrijem. Njegova dominacija u ovom sportu je impresivna i postavlja ga kao jednog od najvećih ikada u istoriji snukera.

Ova iskrena izjava Ronija O'Salivena o Novaku Đokoviću samo potvrđuje koliko je srpski teniser poštovan širom sportskog sveta. Njegov uticaj i doprinos tenisu su zaista neosporni, a kada ga takav velikan kao što je Roni O'Saliven proglasi "najvećim sportistom ikada", to je zaista velika čast i priznanje za Novaka Đokovića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading