JUU, NIKOLA JOKIĆ POTPUNO PROMENIO IMIDŽ: Protivnicima deluje strašnije nego ikada (FOTO)

Autor:

Sport

16.07.2024

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvek originalan.

JUU, NIKOLA JOKIĆ POTPUNO PROMENIO IMIDŽ: Protivnicima deluje strašnije nego ikada (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije se priprema za predstojeće Olimpijske igre u Parizu, a drugi u nizu pripremnih mečeva igraju protiv selekcije Australije. Jedan od najzapaženijih detalja sa ovog meča je izgled najboljeg košarkaša sveta, Nikole Jokića, koji je odlučio da pusti brkove i bradu. Ovo izdanje Jokića je prilično neobično jer ga retko viđamo u ovakvom izdanju.

Jokić, inače MVP NBA lige, je bio prilično ozbiljan i fokusiran na utakmicu, a njegov novi imidž sa bradom i brkovima sigurno će dodati još jedan element ozbiljnosti njegovom već respektabilnom izgledu na terenu. Ovo izdanje Nikole Jokića, uz njegovu već poznatu veštinu i talent, može delovati još strašnije za protivničke timove.

Republika

Foto: printscreen/RTS

Nikola Jokić

 


Osim što je ovo izdanje Nikole Jokića nešto što retko viđamo, ono može imati i psihološki efekat na protivničke timove, koji će se suočiti sa još odlučnijim i neustrašivijim Jokićem na terenu.

Nikola Jokić, osim što je poznat po svojoj izuzetnoj košarkaškoj veštini, postaje i ikona stila svojim izborom da pusti brkove i bradu. Ovaj nekonvencionalni izgled nije samo modni statement, već može predstavljati i dodatni izvor samopouzdanja za Jokića na terenu.
Republika

Foto: printscreen/RTS

Nikola Jokić

 


Jokić je poznat po svojoj skromnosti i fokusiranosti na igru, pa je promena njegovog izgleda primećena čak i van terena. Ova odluka može imati i efekat inspiracije na njegove saigrače, pokazujući im da je dozvoljeno biti autentičan i istovremeno uspešan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading