NE MOŽE BEZ KOŠKANJA: GUDURIĆ MORAO DA PREVASPITA PROBLEMATIČNOG MOMKA IZ NBA: Tako treba, pokažite zube (VIDEO)

Autor:

Sport

16.07.2024

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raduje scena kada su odmah pritrčali i ostali "orlovi"

NE MOŽE BEZ KOŠKANJA: GUDURIĆ MORAO DA PREVASPITA PROBLEMATIČNOG MOMKA IZ NBA: Tako treba, pokažite zube (VIDEO)

Foto: Profimedia

Košarkaška reprezentacija Srbije poražena je od Australije u prvom meču pripremnog turnira pred Olimpijske igre u Abu Dabiju sa 84:73.

U laganom ritmu, odrađena je i još jedna provera pred Olimpijske igre, a manje bitno, zabeležen je poraz. Videlo se na terenu da se radi o pripremnom meču, pa su obe ekipe igrale vrlo lagodno. Međutim, tako je bilo sve do kraja, kada se dogodilo koškanje koje je počelo od nesportskog faula Jaramaza, a nastavilo se u poslednjem minutu.

Naime, "loš momak" iz NBA Džoš Gidi bacio je Gudurićana pod, na šta nije ostao nem bek Srbije pa mu je odmah pokazao zube.

Igrač Fenerbahčea je odmah ustao rešen da mu uzvrati, ali su ubrzo pritrčali ostali igrači iz jednog i drugog tima i razdvojili ih. 

Gidi je ove sezone bio veoma aktuelan u NBA zbog skandala sa maloletnom devojkom, pa je Gudura rešio da mu pokaže ko je glavni.

Što se tiče meča, sredinom poslednje deonice se činilo da Srbija ima momentum i da može da prelomi meč, ali je Denijels pogodio dalekometnu trojku i time započeo seriju Australije. Neverovatni Mils je bio X faktor "kengura", što je, uz užasan šut za tri Karijevih igrača, kako u presudnim momentima, tako i kroz ceo meč, donelo Australijancima pobedu. Ne treba dizati frku oko ovog poraza, već polako pristupiti analizi i ispraviti greške. A vremena ima.

Srbija će sutra od 18 časova odigrati i drugi meč u Abu Dabiju protiv Amerike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading