MA, DA LI JE MOGUĆE?! VERA MATOVIĆ U NOVOJ DŽORDANOVOJ REKLAMI! Verovali, ili ne (VIDEO)

Autor:

Sport

16.07.2024

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sve je "kriv" Dončić!

MA, DA LI JE MOGUĆE?! VERA MATOVIĆ U NOVOJ DŽORDANOVOJ REKLAMI! Verovali, ili ne (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Vera Matović

Slovenački košarkaš Luka Dončić nedavno je snimio novu reklamu za brend Majkla Džordana, koja je izazvala veliku pažnju javnosti i korisnika društvenih mreža. U tom spotu, as Maveriksa dovozi automobil na pistu koja predstavlja košarkaški teren, a iz automobila se čuje pesma "Miki, Milane" koju izvodi poznata srpska pevačica Vera Matović.


Ova čuvena srpska pevačica, poznata po svojim narodnim hitovima, dobila je neobičnu promociju zahvaljujući Luki Dončiću i njegovoj saradnji sa brendom.

Potez da iskoriste baš tu pesmu raspametio je pratioce! Na Instagram nalogu koji Luka Dončić aktivno koristi i ima skoro 10 miliona pratilaca, dok ih zvaničan nalog Džordan opreme broji čak tri puta više, sada se može čuti pesma "Miki, Milane" u spotu za brend Majkla Džordana. Ova neočekivana kombinacija košarkaškog talenta, brenda sportske opreme i srpske narodne muzike izazvala je veliku pažnju među fanovima i javnošću.

 

 

Podsetimo, Dončić je nedavno igrao za reprezentaciju Slovenije na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre, ali nije uspeo da pomogne ekipi.

Što se tiče kluba, nakon što je prošle sezone započet mini-turnir NBA lige, ove godine se takmičenje nastavlja, a početak je zakazan za 12. novembar sa mečevima grupne faze.

Nikola Jokić i njegov Denver Nagetsi će se takmičiti u grupi Zapad C, gde će se sastati sa sa jakim timovima poput upravo Dončićevog Dalasa, Nju Orleans Pelikansa, Golden Stejt Voriorsa i Memfis Grizlisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading