JOKIĆ OPET DOMINIRA: Evo kako je izludeo protivnike (VIDEO)

Autor:

Sport

16.07.2024

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan, jedini i neponoviljivi.

JOKIĆ OPET DOMINIRA: Evo kako je izludeo protivnike (VIDEO)

Foto: Profimedia

Na utakmici košarkaša Srbije protiv Australije, Nikola Jokić je još jednom demonstrirao svoje izvanredne košarkaške sposobnosti. Na liniji za tri poena, Jokić je izveo impresivan potez kada je uputio sjajan alej-up Filipu Petruševu, koji je uspešno realizovao akciju pogotkom. Iako nije usledilo zakucavanje, ovaj nekonvencionalni potez definitivno je oduševio publiku i još jednom potvrdio Jokićevu genijalnost na terenu.

Srbija se nalazi u završnoj fazi priprema za Olimpijske igre u Parizu, gde će se takmičiti u grupi sa Amerikom, Južnim Sudanom i Portorikom. Nakon duela sa Australijom, sledi im izazov protiv Sjedinjenih Američkih Država i Grčke. Očekuje se da će ovi mečevi pružiti timu priliku da usavrše taktiku i formu pred početak takmičenja.



Olimpijske igre uvek donose uzbuđenje i neizvesnost, a za košarkaše Srbije, predstojeći susreti sa jakim protivnicima će biti izazov koji će testirati njihovu spremnost i timski duh. S obzirom na kvalitet protivnika, očekuje se da će svaki meč biti prilika za pokazivanje snage i veštine naših košarkaša.

Tim Srbije trenutno radi na usavršavanju taktike i kondicije kako bi bili spremni za nadmetanje na Olimpijadi. Svaki trening je bitan, a svaka utakmica prilika da se otklone nedostaci i unapredi igra. S obzirom na kvalitet protivnika i značaj događaja, atmosfera među igračima je fokusirana i predana.

Očekuje se da će Srbija imati jaku podršku navijača tokom Olimpijskih igara, a uz predan rad i talenat koji poseduje, tim će sigurno nastojati da ostvari što bolji rezultat i obraduje svoje pristalice širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading