JOKIĆ OSTAO BEZ DRESA! Urnebesna scena pred meč sa Australijom (VIDEO)

Autor:

Sport

16.07.2024

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzom reakcijom problem je rešen.

JOKIĆ OSTAO BEZ DRESA! Urnebesna scena pred meč sa Australijom (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Uoči prijateljske utakmice između Košarkaške reprezentacije Srbije i Australije, desila se jedna veoma neobična situacija koja je izazvala smeh kod igrača i navijača. Naime, ekonom tima je zaboravio dres Nikole Jokića, što je izazvalo iznenađenje i smeh među igračima. Ipak, brzom reakcijom problema je rešen, a Jokić je dobio svoju opremu i spreman ušao na teren.

 

 


Iako je utakmica završena porazom za našu reprezentaciju, Nikola Jokić je uspeo da ostvari zapažen učinak sa 14 poena i 14 skokova. I pored poraza, ova statistika jasno pokazuje da je Jokić bio jedan od ključnih igrača na terenu.

Igra naše reprezentacije nije funkcionisala onako kako su navijači očekivali, ali je važno napomenuti da su prijateljske utakmice deo priprema i prilika za isprobavanje različitih taktika i rotacija igrača. Odmor ključnih igrača poput Bogdana Bogdanovića i Ognjena Dobrića jasno pokazuje da je selektor Svetislav Pešić fokusiran na očuvanje energije i sprečavanje povreda pre zvaničnog početka takmičenja.

Iako je rezultat utakmice možda delovao razočaravajuće, važno je imati na umu da su pripremne utakmice deo procesa pripreme za takmičenja. Pored toga, neobična situacija sa zaboravljenim dresom Nikole Jokića dodala je dozu humora i pokazala da čak i u ozbiljnom sportu postoje trenuci koji izazivaju osmehe. Sledi nam još pripremnih utakmica i sigurno je da će reprezentacija Srbije dati sve od sebe da bude spremna za predstojeća takmičenja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading