DELIJE NADMAŠILE SEBE: Originalan poziv za premijeru (VIDEO)

Autor:

Sport

16.07.2024

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve sa pesmom Tonija Montane.

DELIJE NADMAŠILE SEBE: Originalan poziv za premijeru (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalski klub Crvena zvezda započinje novu sezonu Superlige Srbije velikim očekivanjima, a prvi protivnik na njihovom putu ka osvajanju titule biće ekipa Jedinstva iz Uba. Ovaj susret zakazan je za subotu, 20. jula, s početkom u 20 sati, a odigraće se na stadionu "Rajko Mitić".

Navijači Crvene zvezde su se pobrinuli da pozovu sve ljubitelje fudbala na stadion na jedinstven način. Naime, koristeći se pesmom Tonija Montana, navijači su kreativno i originalno uputili poziv svima da dođu i podrže svoj omiljeni tim. Ova neobična i zabavna inicijativa sigurno će privući pažnju mnogih ljubitelja fudbala i doprineti atmosferi na stadionu "Rajko Mitić".

 

 


Ulaznice za ovaj susret mogu se nabaviti po sledećim cenama:

 

 

- Sever: 400 dinara
- Istok: 500 dinara
- Zapad: 700 dinara
- Tribina Siniša Mihajlović: 1400 dinara

Ove cene pristupačne su svim navijačima, omogućavajući im da prisustvuju ovom značajnom meču i pruže podršku svojoj ekipi.

Jedinstvo, tim koji dolazi iz malog grada Uba, ostvarilo je istorijski plasman u Superligu Srbije, što predstavlja veliki uspeh za ovaj klub. Njihov dolazak na stadion "Rajko Mitić" svakako će biti poseban trenutak za njihove igrače, ali i za celokupnu fudbalsku zajednicu.

Crvena zvezda, sa velikim ambicijama da odbrani titulu šampiona, ulazi u novu sezonu sa izuzetnim motivom. Uz podršku vernih navijača, crveno-beli će dati sve od sebe da ostvare pobedu na otvaranju sezone i započnu trku za osvajanjem novog šampionskog trofeja.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 


S obzirom na istorijski momenat dolaska Jedinstva iz Uba na stadion "Rajko Mitić", očekuje se da će ova utakmica biti posebno emotivna i zanimljiva za sve ljubitelje fudbala. Navijači Crvene zvezde, kao i ljubitelji fudbala uopšte, sa nestrpljenjem iščekuju početak nove sezone i priliku da uživo podrže svoje omiljene timove.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading