KAKVE REČI PROTIV PARTIZANA: Ne mare za moral, ne mare za zakon (VIDEO)

Autor:

Sport

16.07.2024

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čist bezobrazluk.

KAKVE REČI PROTIV PARTIZANA: Ne mare za moral, ne mare za zakon (VIDEO)

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana se spremaju za izuzetno važnu utakmicu protiv Dinama iz Kijeva, koja će se održati u poljskom gradu Lublinu. Ova utakmica je privukla veliku pažnju i izazvala brojne kontroverze, kako u medijima, tako i među bivšim fudbalerima.

Jedan od glavnih problema sa kojima se Partizan suočava je činjenica da će zbog kazne UEFA biti bez podrške svojih navijača na revanšu koji se igra na stadionu u Humskoj. Ovo će svakako biti izazov za igrače crno-belih da pruže svoj maksimum i ostvare povoljan rezultat.

 

 


Ukrajinski mediji su posvetili veliku pažnju ovoj utakmici, a nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Aleksandar Trišović, koji dugi niz godina igra u Ukrajini, izneo je svoje mišljenje o predstojećem duelu. Međutim, najviše pažnje privukao je kontroverzni komentar ukrajinskog novinara Viktora Vacka, koji je javno i neprijateljski govorio protiv FK Partizan.

 

 

Republika

Foto: printscreen/youtube

Viktor Vacko

 


Viktor Vacko je izrazio svoje nezadovoljstvo zbog učešća Partizana na turniru "Bratski kup" u Moskvi, gde su igrali protiv ruskih klubova. Njegove reči su izazvale burne reakcije, jer je otvoreno pozivao fudbalere Dinama iz Kijeva da "jednostavno unište" igrače Partizana na terenu. Ovo je izazvalo dodatnu tenziju pred ovaj susret, koji će svakako biti praćen velikom pažnjom navijača i medija.

- Vidite, ovi se**** ne mare za moral, ne mare za zakon, ne mare za zabranu "svinjskih" klubova – viču „braćo zauvek“. A u isto vreme, oni koje zovu svojom jeb... braćom ubijaju ukrajinsku decu, ubijaju našu decu, uništavaju naše bolnice - rekao je Viktor Vacko u svom programu na Jutjubu i nastavio:

- Verujte mi, nije me briga kakav će fudbal Dinamo pokazati. Fudbaleri Dinama iz Kijeva su dužni da jednostavno unište ove kretene na terenu! Ovde se više ne radi o fudbalu, ne to je više od fudbala. Zaista bih voleo da igrači Dinama to vrlo jasno shvate.

Uprkos kontroverzama i tenzijama, fudbaleri Partizana su fokusirani na ostvarivanje pozitivnog rezultata i plasman u narednu fazu takmičenja. Naredni duel između ova dva tima sigurno će biti u znaku velike borbe i rivalstva, kako na terenu, tako i van njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading