KAKVA GREŠKA! NA TELEVIZIJI POGREŠILI IME PEŠIĆU: Evo šta su napisali (FOTO)

Autor:

Sport

16.07.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan propust.

KAKVA GREŠKA! NA TELEVIZIJI POGREŠILI IME PEŠIĆU: Evo šta su napisali (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Pred početak prijateljske utakmice između Srbije i Australije u Abu Dabiju, gledaoci su bili svedoci neobične greške na televizijskom ekranu. Umesto punog imena selektora Srbije, Svetislav Pešić, na ekranu se pojavilo ime "Kari Pešić". Ova nelogičnost je izazvala zbunjenost među gledaocima i postala predmet rasprave uoči meča.

Pored susreta sa Australijom, reprezentaciju Srbije očekuje i meč sa Amerikancima sutra od 18 časova. Ovo će biti veliki izazov za naše košarkaše, koji se aktivno pripremaju za ovaj duel.

Selektor Srbije, Svetislav Pešić, dao je izjavu pred utakmicu: "Svesni smo zadatka koji je pred nama. Imamo odličan tim i spremni smo da pružimo najbolju igru protiv izuzetno jakih protivnika."

Republika

Foto: printscreen/RTS

 

 


Nakon neobične greške na televizijskom ekranu, reakcije navijača su se brzo pojavile na društvenim mrežama. Mnogi su izrazili svoje čuđenje i šaljivo komentarisali situaciju, dok su drugi izrazili svoje poverenje u našu reprezentaciju i optimizam pred naredne utakmice.

Navijači širom Srbije pružaju podršku našoj košarkaškoj reprezentaciji pred naredne utakmice. S obzirom na kvalitet protivnika, očekuje se velika borba na terenu, a navijači veruju da će naši košarkaši pokazati svoje umeće i hrabro se suprotstaviti jakim rivalima.

Iako se greška na televizijskom ekranu može smatrati nezgodnom situacijom, nada i optimizam su prisutni među navijačima i članovima reprezentacije. Utakmica sa Australijom i nadolazeći susret sa Amerikancima predstavljaju izazov, ali i priliku za naše košarkaše da pokažu svoje kvalitete i hrabro se bore za pobedu. Svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem očekuju ishod ovih važnih mečeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading