MESI MORA DA PAUZIRA ZBOG POVREDE: Evo kako je zaradio GROZAN udarac (VIDEO)

Autor:

Sport

16.07.2024

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadamo se brzom oporavku.

MESI MORA DA PAUZIRA ZBOG POVREDE: Evo kako je zaradio GROZAN udarac (VIDEO)

Foto: Instagram.com/printscreen/foxsoccer

Fudbalski svet je jako potresen vestima o povredi jednog od najboljih fudbalera Lionela Mesija, koji igra za Inter iz Majamija. Prema rečima trenera Intera, Gerarda "Tata" Martina, Mesi će propustiti naredna čak dva meča zbog ozbiljne povrede desnog članka koju je zadobio u finalu Kopa Amerike. Navijači su jako zabrinuti za zdravlje ovog fudbalskog velikana, a nadaju se brzom oporavku.

Trener Martino je istakao da će Mesi proći dodatne testove kako bi se utvrdio intenzitet povrede, ali nije želeo da spekuliše o dužini njegovog odsustva sa terena. Ovo je izazvalo dodatnu strepnju među navijačima, ali i pokazalo ozbiljnost situacije.

 

 


Povreda se desila u 64. minutu finala Kopa Amerike, u kom je Mesi morao da napusti teren. Argentina je uspela da pobedi Kolumbiju rezultatom 1:0, ali povreda Mesija bacila je senku na ovu pobedu. Svi se nadaju da će se Mesi uskoro oporaviti i ponovo zaigrati.

Inter iz Majamija se trenutno nalazi na drugoj poziciji u Istočnoj konferenciji MLS lige, a Mesijev doprinos ove sezone je bio značajan - 12 golova i 14 asistencija. Njegovo odsustvo će svakako predstavljati izazov za tim u narednim mečevima.

Lionel Mesi je bez sumnje jedan od najvećih fudbalera današnjice, te se cela fudbalska javnost nada da će se brzo oporaviti i ponovo zaigrati na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading