SERIJA ISKUSNIH POJAČANJA: Uprava kluba je sklopila jako ozbiljan tim za predstojeću sezonu!

Autor:

Sport

27.07.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigli su igrači koji su "ozbiljna" fudbalska imena u okolini.

SERIJA ISKUSNIH POJAČANJA: Uprava kluba je sklopila jako ozbiljan tim za predstojeću sezonu!

Foto: FK Šumadija Šopić

Pokazalo se u prethodnih par godina da je Šumadija zdrava sredina, što dokazuje i da se pojedini fudbaleri rado vraćaju u zeleni dres.

Republika

Aktuelni prelazni rok otvoren je dolaskom Denisa Đukića, nakon njega vratio se Malen Milivojević, a za njim je stigao i Mihajlo Đorđević. Seriju dolazaka nastavio je Nikola Đuketić, a sad su stigle potvrde i novih pojačanja.

Aleksandar Stevanović je nakon par propalih pregovora u poslednje 2, 3 godine konačno dogovoren, i on će u predstojećem periodu braniti boje Šumadije. Velika želja uprave i veliko pojačanje stiglo je u Šopić, Stevanović je u prethodnom periodu nastupao za Ribnicu iz Mionice.

U dosadašnjoj karijeri Aleksandar je branio boje mnogih klubova, igrao je za Kolubaru, Stepojevac, Šumadiju Aranđelovac, Železničar iz Lajkovca, Zadrugar.. Ne treba puno trošiti reči o kakvom fudbaleru je reč, svi jedva čekaju da na terenu pokaže svoj pun kvalitet.

Iz kluba je potvrđeno i da je stiglo još jedno veliko pojačanje, isto je predstavljeno sa rečenicom "za kraj prelaznog roka", što može značiti da je to to što se tiče dolazaka. Darko Krstić stiže u Šopić da pojača konkurenciju u ofanzivnoj liniji tima, od njega se očekuje da asistencijama i golovima doprinese što boljim rezutatima ekipe u predstojećem periodu.

Ukoliko se potvrde najave iz kluba da je prelazni rok za njih završen, slobodno možemo reći da je Šumadija sklopila jako iskusan tim, koji će sigurno iskustvom prednjačiti u ligi, ali isto tako i rezultati moraju biti na visokom nivou, ukoliko se u Šopiću planira opet igranje zonskog stepena takmičenja.

U toku jučerašnjeg dana u prostorijama kluba proslavljena e slava Sabor Svetog Arhangela Favrila, što je ujedno i slava hrama u Šopiću. Okupili su se meštani zajedno sa ljudima iz kluba, što je poslalo odličnu sliku široj javnosti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading