PROVERENI GOLGETER SE VRAĆA U DOBRO POZNATU SREDINU: Biće ovo njegova četvrta epizoda u Šumadiji!

Autor:

Sport

19.07.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno je sigurno, golova će biti!

PROVERENI GOLGETER SE VRAĆA U DOBRO POZNATU SREDINU: Biće ovo njegova četvrta epizoda u Šumadiji!

Foto: FK Dunavac Grocka

Iskusni napadač je promovisan

Već tri godine u Šopiću se igra Prva beogradska liga (grupa B), i u protekloj sezoni ekipa Šumadije je zabeležila nešto slabiji rezultat.

Republika

Bivši zonaš je sezonu završio na osmom mestu na tabeli, daleko od gornjeg dela tabele i borbe za plasman u Beogradsku zonu gde je Šumadija poslednji put bila u sezoni 20/21. Uprava kluba je već krenula sa jačanjem igračkog kadra za predstojeće prvenstvo, i kako se može čuti, "cilja" se napad na viši rang.

Prvo letnje pojačanje Šumadije bio je Denis Đukić, iskusni napadač koji je stigao iz Ostružnice, gde je branio boje Borca. U dosadašnjoj karijeri je nastupao i za Strelac iz Mislođina, Prvu Iskru iz Bariča, Lokomotivu Makiš, Rušanj, Barajevo..

Nakon Đukića stigao je još jedan napadač, jedan od najboljih koji su nosili dres Šumadije u proteklom periodu. Malen Milivojević po četvrti put stiže u Šopić i predstavljaće veliko pojačanje u napadu na plasman u viši rang takmičenja.

Republika

Foto: FK Šumadija Šopić

Drugi letnji novajlija

Milivojević je za naš portal povodom transfera izjavio:

- Pravi se ekipa za napad na prvo mesto, pa je to jedan od razloga zašto sam prihvatio poziv da obučem dres Šumadije. Ovo će biti moj četvrti put da branim dobro poznate boje, sigurno da je ovo dokaz da se radi o dobrom klubu, da je organizacija na visokom nivou i da se svi rado vraćaju.

Malen je u dosadašnjoj karijeri pored Šumadije nastupao i za Mladenovac, OFK Aranđelovac, Beograd Karaburma, Kovačevac, Napredak Markovac, Šumadiju Jagnjilo, Rušanj.. U proteklom periodu branio je boje ekipe Dunavac Grocka.

Posebno se ovaj napadač istakao proteklog proleća kada je na 11 utakmica mrežu rivala tresao u 12 navrata, dok je čak sedam puta asistirao svojim saigračima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading