ISKUSNI DEFANZIVAC JE DOGOVOREN: Njegovim dolaskom "zaključana" je zadnja linija!

Autor:

Sport

25.07.2024

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saradnja je dogovorena na obostrano zadovoljstvo.

ISKUSNI DEFANZIVAC JE DOGOVOREN: Njegovim dolaskom "zaključana" je zadnja linija!

Foto: FK Šumadija Šopić

Gotovo u svakom prelaznom roku u Šopiću sportski sektor radi odličan posao, svi odlasci "pokriju" se kvalitetnim pojačanjima, od kojih neka ostave i dublji trag u klubu.

Republika

Pokazalo se u prethodnih par godina da je Šumadija zdrava sredina, što dokazuje i da se pojedini fudbaleri rado vraćaju u zeleni dres. Aktuelni prelazni rok otvoren je dolaskom Denisa Đukića, nakon njega vratio se Malen Milivojević, a za njim je stigao i Mihajlo Đorđević.

Novo ime u dresu Šumadije je Nikola Đuketić, jedan od najboljih igrača u prethodnoj deceniji u Lazarevcu na svojoj poziciji. Reč je o fudbaleru koji dolazi iz ekipe Šušnjara, a u dosadašnjoj karijeri nosio je i dresove Napretka iz Medoševca, Turbine Vreoci, Borca iz Lazarevca, BASK-a, Čukaričkog.

Đuketić je za naš portal povodom transfera izjavio:

- Došao sam da pomognem Šumadiji da bude u samom vrhu tabele u predstojećoj sezoni, imamo iskusnu ekipu i jako dobrog trenera i naadm se najboljem. Sa dosta igrača iz aktuelnog sastava sam već igrao, a većinu njih poznajem i mislim da ćemo se brzo uklopiti. Za klub sam se odlučio jer su jako organizovani, ovo je skup vrednih i dobrih ljudi posvećenih klubu i igračima.

Nikola pored iskustva igranja u našoj zemlji, ima i zabeležene partije van Srbije, igrao je u ekipi Pribrama. Njegovim dolaskom defanzivna linija tima je kompletirana, očekuje se da svojim iskustvom i igračim kvalitetima donese instant kvalitet Šumadiji.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading