"UČINI NEŠTO PO ČEMU ĆE ŽIVOT PAMTITI TEBE": Brutalna poruka uoči najvažnijeg meča u novijoj klupskoj istoriji!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.06.2024

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goreće "Vašarište" u subotu.

"UČINI NEŠTO PO ČEMU ĆE ŽIVOT PAMTITI TEBE": Brutalna poruka uoči najvažnijeg meča u novijoj klupskoj istoriji!

Foto: FK Titel

Fudbaleri Titela ligaško takmičenja u okviru Druge novosadske lige okončali su sa skorom od 16 pobeda, pet remija i sedam poraza i sa ukupno 53 osovjena boda zauzeli su četvrtu poziciju na prvenstvenoj tabeli.

 

Međutim, ostvarenje je moglo biti i daleko bolje da plavo-beli nisu u poslednjih pet prvenstvenih duela osvojili svega jedan bod, ali sve propušteno klub bi mogao da nadoknadi kroz baraž za popunu Prve novosadske lige u kojem će odmeriti snagu sa Stražilovom iz Sremskih Karlovaca.

Tim povodom rukovodstvo Titela se jvnosti obratilo saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Pitaju zašto? Zato što imaš dva izbora, ili da to uradiš sada ili da se kaješ posle. Kažu nije lako, pa nikada nije ni bilo. Pitaju zašto? Zato što je ovo vreme, kada si toliko puta obeležen i trenutak je da ti obeležiš vreme! Tvrde nemoguće, zbog toga što te ne poznaju. Lažu da ne možeš, zato što te ne poštuju i zato što te se plaše! Pitaju zašto!? Jer zato što si dovoljno gledao, dovoljno si slušao, neka sada vide oni, neka čuju. Zato što je vreme da se desi nešto, ne po čemu ćeš pamtiti život,već nešto po čemu će život upamtiti tebe! Eto zato, idemo momci jako!

Meč dobro poznatih rivala na programu je u subotu 15. juna sa početkom od 18 časova na stadionu "Vašarište", a kako su istakli iz redova plavo-belih, očekuje se da će meču prisustvovati veliki broj navijača.

U aktuelnoj sezoni dve ekipe su odigrale dva prvenstvena meča, a u oba susreta slavila je ekipa iz Sremskih Karlovaca. Prvi meč je odigran 11. novembra prethodne godine u Sremskim Karlovcima, a ekipa Stražilova je ubedljivo slavila rezultatom 4:1, ali treba napomenuti da je Titel sve do 70, minuta meča imao minimalnu rezultatsku prednost.

Prvog dana meseca juna odigran je susret u Titelu gde su gosti slavili sa 1:0, ali treba istaći da su u to meču plavo-beli nastupili bez čak sedam standardnih fudbalera.

Foto: FK Titel

Borba za elitu novosadskog fudbala može da počne

 

- Baraž za popunu Prve novosadske lige:

Titel (Titel) - Stražilovo (Sremski Karlovci)

Stadion: "Vašarište", Titel

Datum: Subota, 15. jun

Početak: 18 časova

Uoči samog meča plavo-beli su uputili i apel svojim vernim navijačima:

- Ovim putem pozivamo sve navijače, publiku, prijatelje kluba, ljubitelje fudbala što iz našeg mesta i širom okoline da dođu i podrže naše momke u konačnoj borbi za viši rang. Veliko je interesovanje za ovaj meč, za meč odluke, David protiv Golijata, vodiće se velika i do kraja borba u ova dva meča. Biće u subotu ovo praznik fudbala u Titelu, dođite na vreme i zauzmite svoje mesto nešto malo pre 17,30 časova!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading