JEZIVO: Fudbalski sudija životno ugrožen nakon napada huligana - potresni snimci! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.06.2024

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne scene viđene su u na Kupu Konga.

JEZIVO: Fudbalski sudija životno ugrožen nakon napada huligana - potresni snimci! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/ÁFRICA FUTBOLERA

Nakon što je dosudio jedanaesterac, besni navijaču su upali na teren i mučki napali delioca pravde koji je tokom hiliganskog pira teško povređen i kako javljaju lokalni mediji u ovom momentu se lekari bore za njegov život.

U finalu Kupa Konga ekipa Tanganjike je stigla do prestižnog pehara pošto je nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca savladala Renesansu iz Kinšase, ali je meč ostao u senci brutalnog prebijanja sudije od strane "navijača" kluba iz Kinšase.

Naime, tokom regularnog dela utakmice glavni sudija je pokazao na belu tačku u korist fudbalera Tanganjike, št ose nije svidelo navijačima Renesanse koji su upali na teren, a kao glavnu metu svog huliganskog pira, targetirali su glavnog sudiju meča.

Nesrećni čovek je pokušao zaštitu da pronađe u tunelu, očekujući da će mu i policija priteći u pomoć, ali je dobio udarac u potiljak nakon kojeg se onesvestio. Prema poslednjim informacijama koje prenose afrički mediji, zdravstveno stanje neimenovag delioca pravde nije zadovoljavajuće.

On se nalazi u bolnici na odeljenju intenzivne nege i lekari se bore za njegov život.

 

 

Navedene nemile scene događaju se u predvečerje početka Evropskog prvenstva u fudbalu koje će svakako biti u fokusu interesovanja sportske javnosti širom planete. 

Da podsetimo, EVRO 2024 koji se ove godine održava u Nemačkoj, zvanično počinje u petak 14. juna kada će se na "Alijans Areni" u Minhenu sastati domaća reprezentacija Nemačke i izabrana selekcija Škotske.

Sa druge strane, ljubitelji fudbala u Srbiji sa nestrpljenjem očekuju nedelju 16. juna kada će puleni selektora Dragana Stojkovića odigrati prvi meč na Evropskom prvenstvu nakon gotovo četvrt veka, a za protivnike će imati selekciju Engleske, jednog od favorita ovogodišnjeg takmičenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading