"PARTIZAN JE POSTAO ZADRUGA": Više nije mogao da ćuti - fudbalski analitičar žestoko udario po crno-belima!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.06.2024

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izneo je ono što mnogi misle, ali ne smeju da izgovore.

"PARTIZAN JE POSTAO ZADRUGA": Više nije mogao da ćuti - fudbalski analitičar žestoko udario po crno-belima!

Foto: RTS/printscreen

Nekadašnji fudbaler Rade Bogdanović izneo je svoje nezadovoljstvo trenutnom situacijom u Fudbalskom klubu Partizan, ističući da klub deluje neorganizovano i da je izgubio svoj nekadašnji sjaj. Bogdanović je naglasio da je klub postao kao "neka zadruga" u kojoj nije jasno ko snosi odgovornost, ističući da je takva transformacija dovela do pada institucije koja je nekada bila sinonim za fudbalsku strast i poštovanje.

- Totalno su postali neorganizovani, klub koji je pao u zapećak. Takva jedna institucija, one pesme sa stadiona koje smo slušali, gledali Dragana Mancea, Mocu Vukotića, Nenada Bjekovića i sve ostale. Meni je fudbalski kluba Partizan uz maksimalno poštovanje prema njima, postao kao zadruga. Oni su postali kao neka zadruga. Niti znaju ko ih vodi, ja ne znam ko im je predsednik. Imaju mnogo problema, dobrim delom su sami krivi. Takmičenje je svima zanimljivije, posebno Zvezdi, kada je jak Partizan - istakao je Rade Bogdanović tokom gostovanja na televiziji K1.

Nakon turbulentnog perioda, FK Partizan je odlučio da krene u promene. Treći put u karijeri na klupu je seo Aleksandar Stanojević, a sa njim je došao i novi stručni štab. Najavljene su i promene u igračkom kadru, dok se očekuju moguće izmene i u upravi kluba. Ove promene predstavljaju pokušaj da se klub vrati na staze uspeha i povrati izgubljeni sjaj.

Foto: Starsport

"Treća sreća" - Stanojvić će pokušati da podigne crno-bele

 

U okviru Svesrpskog sabora, FK Partizan je potpisao ugovor o saradnji sa fudbalskim klubom Rudar iz Prijedora. Ova saradnja predstavlja važan korak ka jačanju veza između srpskih klubova i promovisanju fudbala u regionu.

Nedavno je predsednik Košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović, izneo je teške optužbe na račun čelnika fudbalske sekcije ovog kluba. Njegove tvrdnje izazvale su pažnju javnosti i pokrenule pitanja o finansijskim transakcijama unutar kluba.

Nakon završene saradnje sa Duljajem, uprava Partizana je uspostavila kontakt sa Aleksandrom Stanojevićem, koji je treći put preuzeo ulogu trenera u ovom klubu. Takođe, Ljubiša Tumbaković se vraća u Partizan kao član novog Upravnog odbora, što predstavlja značajan korak ka reorganizaciji kluba. Ovi potezi ukazuju na nastojanje da se vrate stari uspesi i da se klub vrati na put uspeha.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading