GOLEADA ZA KRAJ SEZONE: Ekipe su igrale otvorenog garda - publika je uživala u utakmici bez rezultatskog značaja! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.06.2024

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Spuštena je zavesa" na takmičarsku 2023/24 sezonu.

GOLEADA ZA KRAJ SEZONE: Ekipe su igrale otvorenog garda - publika je uživala u utakmici bez rezultatskog značaja! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Razdaljina između Varvarina i Despotovca iznosi oko 55 kilometara, ali po okončanju aktuelne fudbalske sezone, ekipe domaćeg Temnića 1924 i despotovačke Sloge dele šest pozicija na tabeli četvrtog ranga takmičenja.

 

Meč u kojem niti jedna od ekipa nije imala rezultatski imperatv, protekao je otvorenoj igri i nadigravanju i pored činjenice da je u Varvarinu vladala prava tropska klima koja je sigurno i uticala na igrače da ne pruže svoj maksimum.

Interesantno je napomenuti da je domaćin do prednosti stigao već u prvom napadu. Izveli su Varvarinci početni udarac, kombinovali tridesetak sekundi kada je Jovan Jovanović uputio centaršut sa pozicije desnog krila, a u kaznenom prostoru najviši u skoku je bio Dušan Ćosić i mreža gostiju se zatresla.

Mora se napomenuti da su domaćini stigli do pogotka, a da Despotovčani nisu uspeli ni da imaju kontakt sa loptom.

Samo tri  minuta kasnije identična akcija samo na drugoj strani, a poravnanje rezultata donosi Miloš Branković.

Do odlaska na odmor, Stefan Radosavljević uspeva još jendom da zatrese mrežu Sloge. Igrao se 43. minut.

 

 

U nastavku meča fudbaleri sloge iz Despotovca u 67. minutu preko Nemanje Ilića sa bele tačke stižu do novog izjednačenja, ali samo minut kasnije Danijel Mihajlović vraća prednost ekipi Temnića 1924.

Konačan rezultat meča postavio je u 74. minutu svojim drugim pogotkom Nemanja Ilić, što je njegov 29. pogodak u aktuelnoj sezoni, a treba napomenuti da je u svega tri minuta Nikola Marković zaradio dve javne opomene, tako da su domaćini u poslednjih desetak minuta utakmice imali igrača manje na terenu, ali i pored nekoliko lepih prilika, rezultat se nije menjao.

- Zona Zapad, 30. kolo:

Temnić 1924 (Varvarin) - Sloga (Despotovac) 3:3 (2:1)

Strelci: D. Ćosić 1`, S. Radosavljević 43`, D. Mihajlović 68`; M. Branković 4`, N. Ilić 67`(11.m), 74`

Stadion: FK Temnić, Varvarin

Sudija: Slaviša Jakovljević

Žuti kartoni: N. Marković (Temnić 1924); F. Milošević, S. Miletić (Sloga)

Crveni karton: N. Marković (Temnić 1924)

Temnić 1924 (Varvarin): Stamenković, Jevremović, Joksimović (Bošković), Kolarević, Mihajlović, Jovanoviić, Radosavljević, Spasić (Kurtanović), Todorović (Branković), Ćosić, Topalović (Marković).

Sloga (Despotovac): Huskić (Videnović), Tasić (Miletić), Zdravković, Miladinović, Radosavljević, Branković, Ilić, Miloradović, Ivković, Milošević, Nikodijević.

Sezonu fudbaleri Temnića 1924 iz Varvarina završavaju na drugoj poziciji na tabeli Zone Zapad sa 19 bodova manje u odnnosu na šampiona, Moravu 1918 iz Ćuprije, dok je despotovačka Sloga sa 39 osvojenih bodova pozicionirana na "koti osam".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading