"SUBOTA ODLUKE RAŠKE OKRUŽNE LIGE": Situacija je vrlo jasna, pitanje šampiona se verovatno rešava u Miločaju!

Autor:

Sport

07.06.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider ima dosta teži zadatak u poslednjem kolu u odnosu na prvog pratioca.

"SUBOTA ODLUKE RAŠKE OKRUŽNE LIGE": Situacija je vrlo jasna, pitanje šampiona se verovatno rešava u Miločaju!

Foto: www.profimedia.rs

Predstojećeg vikenda na programu je poslednje kolo Raške okružne lige, svi mečevi zakazani su za 8. jun, sa početkom od 18 časova.

Republika

Jako zanimljiva subota je pred nama u okviru Raške okružne lige, prednost lidera u odnosu na prvog pratioca je samo jedan bod, pa ćemo nakon sutrašnjih 90 minuta dobiti odgovor na pitanje ko će se okititi titulom prvaka. Trenutno se OFK Progorelica nalazi na prvom mestu sa 45 osvojenih bodova, dok je drugoplasirani OFK Ras iz Novog Pazara na bodovnim saldu na koti 44.

Aktuelni lider će sutra gostovati četvrto plasiranom Miločajcu, koji je u dosadašnjem toku prvenstva jedini neporaženi tim na domaćem terenu (8-3-0), uz samo osam primljenih golova pred svojim navijačima. Po svemu prikazanom u dosadašnjem toku sezone, gostovanje u Miločaju neće biti ni malo lako za Progorelicu, ali ukoliko ekipa želi da se plasira u zonski stepen takmičenja, mora ići na trijumf.

Republika

Foto: FK Miločajac

Teren u Miločaju

Što se tiče ekipe iz Novog Pazara, ona bi barem po plasmanu na tabeli trebala da ima dosta lakši posao u odnosu na lidera, OFK Ras će pred svojim navijačima ugostiti sastav Karađorđa iz Ribnice, koji se sa 22 osvojena boda nalazi na pretposlednjem mestu u ligi (12. pozicija). 

Sastav iz Novog Pazara je u dosadašnjem toku prvenstva pred svojim navijačima upisao po jedan remi i poraz, dok su fudbaleri Ras-a devet puta slavili na domaćem terenu. Jedini neuspeh zabeležen je upravo protiv lidera, koji je pre par kola slavio rezultatom 2:1. 

Ukoliko se nakon sutrašnjih 90 minuta desi situacija da imamo dva tima sa istim brojem bodova na liderskoj poziciji, odlučivaće gol razlika ko će biti prvak. U tom slučaju u prednosti je OFK Progorelica, koja u međusobnom skoru ima jedan gol "viška" (3:2 zbirni rezultat u oba duela).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading