Zbog ogromnog interesovanja Jelena Rozga najavila i treći koncert u Sava Centru!

Autor:

Zabava

16.07.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop zvezda nastupiće 26. decembra, ulaznice u prodaji SADA!

Zbog ogromnog interesovanja Jelena Rozga najavila i treći koncert u Sava Centru!

Foto: Skymusic

Jelena Rozga

Nakon što su ulaznice za prva dva koncerta Jelene Rozge u Sava Centru (20. i 21. decembar) doslovno planule, i to samo desetak dana nakon što su puštene u prodaju, kraljica regionalne pop scene obradovala je svoje mnogobrojne fanove najavom još jednog nastupa - 26. decembra na istom mestu!

„Beograd i ja imamo posebnu vezu i ne mogu vam opisati koliko sam srećna da ćemo se tri večeri družiti, igrati i pevati. Jako sam uzbuđena i jedva čekam! Hvala svima na neizmernoj ljubavi i podršci. Volim vas“ – rekla je Jelena.

Rozga je pred domaćom publikom poslednji put nastupila u aprilu prošle godine u okviru regionalne turneje „Minut srca mog“, kada je u rekordnom roku i gotovo bez ijedne reklame rasprodala Beogradsku arenu.

Da je jedan od omiljenih izvođača na ovim prostorima govori i podatak da su snimci iz Arene tada preplavili društvene mreže, a njen nastup bio je tema broj jedan u domaćim i regionalnim medijima.

Za predstojeće koncerte u Sava Centru Jelena obećava dobar provod, veče ispunjeno emocijama i najvećim hitovima, kako onim koje je pevala dok je bila u grupi Magazin, tako i hit numerama iz njene solo karijere.

Ulaznice možete nabaviti putem putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 Mojkiosk objekata širom Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading