MEGAPREOKRET! Grobari dolaze da podrže Partizan protiv Napretka u Humskoj! Bojkot TRAJE, ali je razlog NEVEROVATAN!

Autor:

Sport

16.07.2024

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači crno-belih ne odustaju od bojkota.

MEGAPREOKRET! Grobari dolaze da podrže Partizan protiv Napretka u Humskoj! Bojkot TRAJE, ali je razlog NEVEROVATAN!

Foto: Starsport

Navijači Partizana još uvek nisu doneli konačnu odluku o tome da li će zauzeti tradicionalna mesta na "jugu" stadiona ili će u znak protesta protiv uprave kluba biti grupisani na nekoj drugoj tribini.

Bojkot navijača srpskog vicešampiona ostaje na snazi, kako prenosi "Telegraf", ali s obzirom na činjenicu da će crno-beli uslovno biti gosti na svom stadionu u meču prvog kola Superlige Srbije protiv Napretka, najvatrenije pristalice će posle dugo vremena doći u Humsku i podržati ekipu.

Grobari su u minulih dana većali šta im je činiti, iako je tokom letnje pauze bilo najava da će bojkot biti prekinut, jer nije doneo željeni efekat. Borba sa čelnicima kluba će biti nastavljena sa juga, ali nije bilo saglasja u konačnom stavu, pa je bojkot uslovno još na snazi.

Republika

Foto: FK Partizan

Igrači Partizana će imati podršku grobara protiv Napretka

Iako su postojale nedoumice, grobari su doneli odluku da organizovano dođu na utakmicu i budu uz tim u borbi za prve prvenstvene bodove ove sedmice. Duel sa Napretkom tehnički posmatraju kao gostovanje i navijači jednostavno moraju da budu uz ekipu. Termin u petak uveče je sasvim zadovoljavajući da se okupe u velikom broju i iskažu stavove o rukovodećoj strukturi u klubu.

Nije doneta konačna odluka da li će grobari biti tradicionalno pozicionirani na jugu ili će zauzeti mesta na nekoj drugoj tribini u znak protesta koji je još uvek na snazi. Postoje nedoumice koje će biti rešene u toku današnjeg dana, a tiču se preciznog pozicioniranja najvatrenije navijačke grupe na stadionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading