MUP SRBIJE SE OGLASIO POVODOM EVRO: "Nastavlja da nas čini ponosnim"

Autor:

Sport

14.07.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već je dokazao svoje kvalitete.

MUP SRBIJE SE OGLASIO POVODOM EVRO: "Nastavlja da nas čini ponosnim"

Foto: Profimedia

Fudbalska groznica ne jenjava, a Srbija će imati svog predstavnika na velikom finalu Evropskog prvenstva u Berlinu. Vlado Glođović, pripadnik Policijske uprave Novi Sad, dobio je priznanje od Međunarodne fudbalske organizacije za izuzetan rad i biće deo tima koji će osiguravati bezbednost na finalu između Španije i Engleske. Ovo je još jedan podstrek za mlade ljude da se ističu u različitim oblastima, a Vlado je primer kako policijska profesija može biti izuzetno svestrana.

Vlado Glođović je već dokazao svoje kvalitete na finalu Lige šampiona, gde je dobio pohvale za svoj rad. Ovo priznanje je samo potvrda da se trud i zalaganje uvek prepoznaju i nagrađuju.

- Vlado Glođović, pripadnik Policijske uprave Novi Sad i Oficir za bezbednost UEFA nastavlja da nas čini ponosnim! Nakon uspešnog angažmana na finalu Lige šampiona, dobio je priznanje od Međunarodne fudbalske organizacije za svoj izuzetan rad. Vlado je izabran da večeras bude deo tima koji će osiguravati bezbednost na finalu Evropskog prvenstva u Berlinu, gde će se nadmetati Španija i Engleska. Vlado je jedan od nas koji pokazuje koliko je policijska profesija svestrana i koliko se naši pripadnici svakodnevno ističu u različitim oblastima - navodi se u saopštenju MUP-a.

 

 


Ovaj primer pokazuje kako se pripadnici policije svakodnevno ističu u različitim oblastima. Njihov rad i angažman van redovnih dužnosti je od velikog značaja i predstavlja primer kako jedan pripadnik policije može biti istaknut i van granica svoje zemlje.

Vlado Glođović je svakako ponos Srbije na finalu Evropskog prvenstva i primer kako se trud i zalaganje uvek isplate. Njegov angažman u osiguravanju bezbednosti na ovako velikom događaju je još jedan dokaz koliko je važno imati stručne i posvećene ljude u redovima policije.

 

 

Fudbalska Evropa večeras dobija novog šampiona. Fudbalske reprezentacije Španije i Engleske odlučiće o naciji koja će u naredne četiri godine moći da se pohvali zvanjem najbolje na Starom kontinentu, a istovremeno će predstojeći duel imati i karakter istorijskog.

Naime, u slučaju da slavi "crvena furija", ona će postati rekorder po broju šampiosnkih zvanja, dok se sa druge strane Englezi bore za prvu titulu evropskog šampiona, s obziorm da prestižni trofej nikada nije bio u "kolevci fudbala" kako Ostrvljani sami sebe nazivaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading