DA LI SE PROKLESTVO ZVANO HARI KEJN NASTAVLJA I SUTRA?: Englezi u borbi za prvu evropsku titulu!

Autor:

Sport

13.07.2024

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će Kejn najzad osvojiti neki trojfej?

DA LI SE PROKLESTVO ZVANO HARI KEJN NASTAVLJA I SUTRA?: Englezi u borbi za prvu evropsku titulu!

Foto: Tanjug/AP

Došli smo do same završnice Evropskog prvenstva, a sutra će u finalu u Berlinu od 21 čas snage odmeriti reprezentacije Španije i Engleske. Ovo će sigurno biti zanimljiv okršaj, a obe selekcije imaju veliki motiv. ''Furija'' se bori za svoju četvrtu titulu prvaka Evrope, dok se Englezi za druge strane bore za prvu.

Engleska igra svoje drugo uzastopno finale Evropskog prvenstva, pošto su na prošlom izgubili od Italije na penale na Vembliju. Međutim, pitanje je da li Englezi mogu do titule. Prvo, na ovom šampionatu nisu ništa pokazali, a do finala su stigli više na sreću, dok je Španija pokazala najbolji fudbal i sasvim su zasluženo tu gde jesu.

Foto: Tanjug/AP

Neće ga trofeji: Hari Kejn

Druga stvar je pomalo bizarna, ali to postala činjenica, a to je čuveno proklestvo zvano Hari Kejn. Naime, kapiten Engleske nema nijedan osvojen trofej u karijeri. Činilo se da je to do tima, pošto je igrao u Totenhemu, ali je onda prešao u Bajern Minhen kako bi osvajao trofeje, međutim, ''bavarci'' su ostali bez Bundeslige nakon više od decenije dominacije i sezonu okončali bez nijednog pehara. 

Ovo govori da je Kejn veliki maler za ekipu u koju dolazi. Jasno je da je jedan od najboljih napadača na svetu, ali ima nešto u sebi što odbija trofeje. Sutrašnje finale biće novi test za Kejna i čuveno proklestvo. Sutra će sigurno biti spekatkla na Olimpijskom stadionu u Berlinu, a obe selekcije će na prirediti sjajnu predstavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading