DA LI JE NEKO OBAVESTIO KEJNA DA IMA NULA TROFEJA U KARIJERI?: ''Menjao bih sve što sam do sada ostvario u karijeri za pobedu!''

Autor:

Sport

13.07.2024

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta menjaš Kejne!?

DA LI JE NEKO OBAVESTIO KEJNA DA IMA NULA TROFEJA U KARIJERI?: ''Menjao bih sve što sam do sada ostvario u karijeri za pobedu!''

Foto: Tanjug/AP

Evropsko prvenstvo se privodi kraju, a finale između Engleske i Španije je tema o kojoj se raspravlja širom sveta. Teško je dati epitet favorita u ovom meču, jer su i jedni i drugi pokazali izuzetno kvalitetnu igru tokom turnira.

Hari Kejn, engleski napadač, izazvao je pažnju javnosti svojom izjavom uoči finala. Iako tokom karijere nije osvojio nijednu titulu, te je na ovom prvenstvu postigao samo jedan gol, Kejn je izjavio da bi menjao sve svoje dosadašnje uspehe za pobedu u finalu.

- Nije nikakva tajna to da još nisam osvojio nijedan timski trofej. Svakom godinom koja prolazi više sam odlučan i motivisan da to promenim. Sutra uveče imam priliku da osvojim jedan od najznačajnijih ikada i ispišem istoriju sa svojom zemljom. Veoma sam ponosan što sam Englez. Menjao bih sve što sam do sada ostvario u karijeri za pobedu. Spreman sam za utakmicu i da sutrašnje veče učinim posebnim - istakao je Kejn.

Kejnove reči izazivaju različite reakcije i tumačenja. Njegova iskrenost i želja da donese trofej svojoj zemlji su primer sportskog duha i predanosti. Njegova izjava baca svetlo na unutrašnju motivaciju i želju za uspehom, koja prevazilazi lične uspehe i slavu.

Kako se bliži finale, tenzija raste, a ljubitelji fudbala širom sveta sa nestrpljenjem očekuju epilog ovog uzbudljivog takmičenja. Jedno je sigurno - finale će biti spektakularno, a ishod neizvestan do poslednjeg minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading