VELIKI SKANDAL PRED FINALE EVROPSKOG PRVENSTVA: Pojačane snage bezbednosti pred sutrašnji okršaj Španije i Engleske!

Autor:

Sport

13.07.2024

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnje!

VELIKI SKANDAL PRED FINALE EVROPSKOG PRVENSTVA: Pojačane snage bezbednosti pred sutrašnji okršaj Španije i Engleske!

Foto: Profimedia

Fudbalska reprezentacija Engleske se suočava sa potencijalnim problemom pred finale Evropskog prvenstva protiv Španije. Defanzivac Kajl Voker se našao u centru ljubavnog trougla, što je izazvalo zabrinutost uoči ključnog meča.

Vokerova supruga Eni Kilner i njegova bivša ljubavnica Lorin Gudman su se obe našle u Nemačkoj pred finale. Bezbednosne službe su dobile naredbu da drže Gudman dalje od igrača i Vokerove porodice kako bi se izbegli mogući incidenti i skandali.

Foto: Profimedia

Kajl Voker

Vokerova supruga Eni je izrazila strepnju od susreta sa Gudman, a situaciju je dodatno zakomplikovala slika deteta u Vokerovom dresu sa natpisom "tata" na leđima, koju je Gudman postavila na društvenim mrežama. Voker se oženio Eni Kilner posle 12 godina veze, ali su imali problema u braku zbog Lorin, koja je bila Enina najbolja prijateljica. Ipak, Eni je odlučila da oprosti prevaru i da nastavi život sa suprugom.

Ova neobična situacija dodatno komplikuje atmosferu uoči finalne utakmice, a ostaje da se vidi kako će se reprezentacija Engleske nositi sa emotivnim problemima svog saigrača pred ključni meč. Svi sa velikim nesrtpljenjem iščekujemo sutrašnji spektakl koji će nam prirediti Španija i Engleska. Poprište događaja biće Berlin i Olimpijski stadion od 21 čas. Sigurno ćemo uživati u sjajnoj predstavi, a sigurno će biti zanimljivo videti kako će ove dve selekcije odigrati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading