NIKAD OŠTRIJI PREMA SLOVENCIMA! Rade Bogdanović OSUO kritike na račun komšija!

Autor:

Sport

02.07.2024

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije eliminisane sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

NIKAD OŠTRIJI PREMA SLOVENCIMA! Rade Bogdanović OSUO kritike na račun komšija!

Foto: printscreen/RTS

Fudbalska reprezentacija Portugala ostvarila je plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva nakon dramatičnog meča protiv selekcije Slovenije.

Utakmicu su obeležile brojne zanimljive situacije, poput odlične odbrane Slovenije, promašenog penala Kristijana Ronalda i izvanredne intervencije golmana Jana Oblaka.

Nakon izjednačenog rezultata u regularnom vremenu, meč je otišao u produžetke, a potom i u penal seriju. Slovenija je pružila snažan otpor, ali je na kraju ipak morala da se oprosti od daljeg takmičenja. Sva tri penala koje su izvele naše komšije odbranio je golman Portugalaca Diogo Košta, čime je odveo njegovu reprezentaciju zasluženo među osam najboljih ekipa na Starom kontinentu.

Foto: www.profimedia.rs

Benjamin Šeško

Po završetku meča, stručni konsultant RTS, Rade Bogdanović, izneo je svoju analizu igre Slovenije i promašaja fudbalera Šeška. Naglasio je da je bio prilično razočaran zbog ishoda meča, istakavši da su "sitnice odlučile utakmicu".

- Ja bih bio sretan da su Slovenci prošli. Na kraju, sitnice su odlučile meč. Kada četiri utakmice ne izgubite, pored ovakvog fajta... Međutim, neiskustvo. Ne može trener da uvede dvojicu, a jedan ima psihičkih problema. Najgori mogući izbor selektora Keka je da dva levonoga fudbalera uvedeš - rekao je Rade i nastavio:

- Šeško? Momak, kad ćeš ako nećeš večeras. Pobegneš, ne šutneš, nego zgužvaš loptu levom nogom. To je presudilo večerašnju utakmicu. U idelanom momentu je mogao da reši, ali nije.

Smatra da su Slovenci pogrešili prilikom izvođenja penala:

- Najgore što može da uradi jeste da "telefonira". Položaj telom je govorio gde će da šutira. Mogao je sve da radi isto kao u prvoj situaciji kao sa Pepeom, da uđe u liniju, to je faul... Igrač vredi 50 miliona, a zgužva loptu levom nogom - zaključio je Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading