ŠTA ĆE REĆI JELENA? Susret na crnogorskom primorju - atraktivna Ruskinja pravi društvo Novaku u Kotoru! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.07.2024

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa crnogorskog primorja u pohod na zlatno olimpisjko odličje.

ŠTA ĆE REĆI JELENA? Susret na crnogorskom primorju - atraktivna Ruskinja pravi društvo Novaku u Kotoru! (VIDEO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Novak Đoković, najbolji teniser u istoriji belog sporta, trenutno se nalazi na crnogorskom primorju sa svojom porodicom, gde se odmara i priprema za učešće na Olimpijskim igrama u Parizu. Nakon što je odigrao finalni meč na Vimbldonu u Londonu, Đoković je iskoristio vreme da provede sa suprugom Jelenom i decom Stefanom i Tarom, ali i da intenzivno trenira kako bi bio spreman za nadolazeće takmičenje.

Pored porodičnog odmora i treninga, Novak je imao priliku da se sretne sa svojom dugogodišnjom prijateljicom, teniserkom Marijom Šarapovom, koja je takođe posetila Crnu Goru. Njih dvoje su zajedno prošetali Kotorom, a snimak njihove šetnje objavljen je na društvenim mrežama, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Interesantno je da je Šarapova već ranije letovala na Jadranu i bila oduševljena prirodnim lepotama Crne Gore, čak razmatrajući mogućnost kupovine nekretnine u Boki Kotorskoj.

 

 

Sudeći po objavljenom snimku, nije teško zaključiti da su se Novak i Marija odlično proveli tokom šetnje starim gradom. Njihovo prijateljstvo, kao i zajedničko interesovanje za lepotu crnogorske obale, svakako su privukli pažnju javnosti. Osim toga, Novak se sprema da otputuje u Pariz gde će pokušati da osvoji olimpijsko zlato, jedino priznanje koje mu nedostaje u bogatoj karijeri.

Novak Đoković je još jednom pokazao da je posvećen kako svojoj porodici, tako i prijateljima, ali i da ozbiljno shvata svoje sportske obaveze. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju njegov nastup na Olimpijskim igrama, gde će imati priliku da se bori za još jedan veliki sportski uspeh.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading