BRUTALNO NAPADNUT VOJAŽ! Publika čašama i limenkama ZASULA repera, nastup MOMENTALNO prekinut!

Autor:

Zabava

28.07.2024

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su detalji incidenta sa nastupa popularnog repera u Crnoj Gori!

BRUTALNO NAPADNUT VOJAŽ! Publika čašama i limenkama ZASULA repera, nastup MOMENTALNO prekinut!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Vojaž

Reper Mihajlo Veruović Vojaž doživeo je neprijatnost tokom svog nastupa na festivalu piva na Cetinju. Naime, naizgled sjajna atmosfera prekinuta je kada su iz publike počele da lete limenke i čaše ka izvođaču, što ga je prinudilo da hitno prekine performans.

Kako se dalje navodi, Vojaž je nastupao prve večeri festivala, nakon što su se na istoj bini pojavili bendovi kao što su Kerber, Buč Kesidi i Dubioza kolektiv. Iako se očekivalo da će publika biti raznolika, niko nije očekivao da će reakcija biti tako negativna prema poslednjem izvođaču. Kako je izvor izjavio, napad je usledio nakon što je reper već bio neko vreme na sceni, što je dodatno iznerviralo izvođača, ali i iznenadilo prisutne.

- Vojaž je nastupao prvo veče festivala. Sve je izgledalo super. To je festival piva, ne idu tamo samo klinci. Pa, ako vam kažem da su pre njega nastupali Kerber, Buč Kesidi, Dubioza kolektiv, jasno vam je kakva je to publika. Nisu ovi, da kažemo, napaljeni klinci koji se makljaju. On je poslednji nastupao, od pola jedan posle ponoći. Da li su se već ponapijali ili šta je bilo u pitanju, ne znam. Krenuo je dečko sa nastupom, i posle nekih 15, 20 minuta jedna grupica je počela da zviždi i da ga gađa plastičnim čašama i limenkama piva. Jedna ga je pogodila - otkriva izvor, prenosi Kurir, koji nastavlja:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vojaž napadnut na nastupu na Cetinju

Prekinuo je nastup, sklonio se na kratko sa scene, onda se vratio i zamolio ih da to ne rade. Sigurno se dečko jako iznervirao, kako i ne bi, ali je normalno odreagovao. Nije ništa glumatao. Niko nije to očekivao takvu reakciju iz publike. Posle toga je jako brzo završio nastup. Sad, da li ga je skratio zbog tog incidenta ili je stvarno trebalo nastup da mu traje kraće od ostalih izvođača te večeri, to je već misterija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Da da

28.07.2024 15:01

Prevarant,prodavac magle,nastupi 0,performans🤣! Valjda smo se opametili! Cirkus je ok za vas koji prodajete maglu!🤣