JANJUŠEVA PORODICA PREKINULA ĆUTNJU! Saznali za Anelinu TRUDNOĆU, baba završila u SUZAMA: Brat mu je UMRO, on nema OBRAZA!

Autor:

Zadruga

12.06.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo oglašavanje porodice Janjušević nakon saznanja da je Aneli Ahmić u drugom stanju!

JANJUŠEVA PORODICA PREKINULA ĆUTNJU! Saznali za Anelinu TRUDNOĆU, baba završila u SUZAMA: Brat mu je UMRO, on nema OBRAZA!

Foto: ST/P.Divac, youtube.com/Zadruga Official, Instagram

Aktuelna učesnica rijalitija "Elita" Aneli Ahmić nedavno je napravila neočekivan potez kad je javno saopštila da ne želi da rodi dete Marka Janjuševića Janjuša, te da će uskoro abortirati, uprkos želji bivšeg košarkaša da rodi i iznese trudnoću do kraja. Ova odluka starlete je šokirala mnoge, posebno njenog partnera, koji je tada odmah nakon njenog priznanja uživo u programu napustio Belu kuću.

Sada se ovim povodom oglasila i Janjuševa baba, Punimirka, koja je prvi put iznela svoje mišljenje o trudnoći svoje nesuđene "snajke", te istakla da ne prati dešavanja na imanju u Šimanovcima, a zatim dodala da je još uvek u žalost zbog smrti unuka Mihajla i da bi Marka trebalo da bude sramota što se uopšte vratio u rijaliti nakon tragedije koja je potresla njihovu porodicu.

- Šta pričate to, ja o tome pojma nemam! Kakav sad trudnoća? Sa kim? Bože, ja ne gledam "Elitu", ne gledam televiziju uopšte. On da je imao obraza ne bi se tamo vraćao, brat mu je umro - izjavila je Janjuševa baba, prenosi Blic, te nastavila:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram

Janjuš sahranio brata Mihajla nakon samoubistva

- Ja sam u žalosti, ništa ne gledamo šta on radi, svaki dan plačem, teško mi je. On mi je unuk, ali mnoge stvari je uradio pogrešno.

Podsećanja radi, Aneli Ahmić je saopštila uživo u programu da je donela odluku da abortira, a kao razlog navela da ni ona, ni Janjušević nisu planirali dete.

- Evo, odlučila sam, očistiću se, ujutru ću da kažem to i to je to. To je moja odluka. Ovaj čovek mi se gadi, ne mogu očima da ga gledam. Razmišljam sve vreme ovde, ćutim i razmišljam, nije ni vreme ni mesto. Nije on želeo bebu, nisam ni ja, jasno kao dan - rekla je Aneli za crnim stolom, što je vidno uznemirilo Janjuša, koji je ranije spomenuo i brata Mihajla, te nagovestio da je to dete "dar od Boga".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli saznali da za trudnoću

- Ovo je od Boga, izgubio sam brata i vidiš šta se sad dešava... Samo me muči što smo se svađali. Ja to želim jer sam radio to sa nekim koga volim i u koga sam se zaljubio - rekao je Janjuš tom prilikom kroz suze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
djole

12.06.2024 16:20

Baba je sve u pravu, sreca sto ne gleda Elii, baba bi zavrsia u bolnici

Odgovori 16 5
aaadalabu

12.06.2024 17:37

@djole - pa ovaj u 40 god i babu mora da pita sta sme a sta ne sme kuku sta ga snadje mora da oformi komisiju od mame babe taste i zene, ako je brat umro ne mora on da zaustavi zivot, nije jedini koji je to doziveo pa ja ne videh da je neko prestao da ide na posao, da izlazi sa ljudima, devojkama, da ima seks i sl. Narod je glup sve sto sam radi u zalosti drugome zamera, seljacka posla.

medzik dz

12.06.2024 20:58

znate sta, taj lik Janjus je obican mis mekinjas, plasljivko i jeftin manipulator sa trulim forama od dva predratna dinara, ni jedan jasan ljudski kvalitet nema, ponasa se kao nedzreli seljober iz neke vukoj.bine, vidite li da lik ne moze da stoji mirno dok prica nego se klati non stop, nepovezano prica, nerazumljivo poput ,,to ti kazem, da kazem, ne znam da li me shvatas,, pa.sta si rekao pa da te ljudi shvate, ponizava svakoga a preti ako mu se bilo sta kaze, prema ovoj jadnici Aneli se ponasa grozno, jajarski, prosto je ljut na nju sto je trudna pa sada on mora da se pravda Eni i baba Punimirki. Usr.o se on od Ene to se vidi iz aviona, provaljena ra manipulacija godinama, ulazi u septembru sa Eninim gacama a evo na kraju joj se slihta tako sto vredja Aneli i svadja se sa zadrugarima. Kad donese lovu sve ce Ena progutati. Pa.u septembru nova tura nova avantura. Sljam prve vrste.

Odgovori 11 1
hehe

12.06.2024 21:48

jos je samo baba Punimirka falila da stane u odbranu casti unuka da ga odbrani od opasnih đevojaka ako me razumiješ šta ti pričam