ANELI ŽELI DA SMESTI JANJUŠA U ZATVOR? Pakleni plan Ahmićeve isplivao na videlo, PROCURIO snimak iz "Elite" koji sve dokazuje! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.06.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić se sveti Janjušu u "Eliti"!

ANELI ŽELI DA SMESTI JANJUŠA U ZATVOR? Pakleni plan Ahmićeve isplivao na videlo, PROCURIO snimak iz "Elite" koji sve dokazuje! (VIDEO)

Foto: Printscreen/elita7

U rijalitiju "Elita" sinoć se desio emotivan razgovor između Aneli Ahmić i Slađe Lazić, u kme je Aneli otkrila detalje o odnosu s bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem, s kojim čeka bebu. Poveravajući se Slađi, Aneli je istakla da joj je veoma teško da prizna svima da je Janjuš bio dosta loše nastrojen prema njoj tokom njihovog odnosa.

 

 

Aneli je otvorila dušu Slađi i podelila emotivne patnje i teškoće koje je prošla u vezi sa Janjušem. Njena iskrenost i ranjivost su dirnule mnoge, a njena hrabrost da se suoči sa teškim emocijama je bila primetna.

- Ne znaš kakav je on nasilnik, ja sam to odmah spoznala u njemu! Odmah - povikala je Aneli u razgovoru sa Slađom. 

 

Otkrivenje Anelijevog iskustva sa Janjušem baca novo svetlo na njihov odnos. Janjuševa promenljiva priroda i njegovo ponašanje prema Aneli postaju predmet razmatranja i komentara u rijalitiju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić i Aneli Ahmić

 

Slađa je pružila podršku Aneli, ističući koliko je važno da se osećanja izraze i da se Aneli ohrabri da otvori svoje srce. Ovaj razgovor je pokazao snagu njihovog prijateljstva i podrške među učesnicima rijalitija.

Ovaj razgovor dolazi u vreme kada Aneli prolazi kroz važnu životnu fazu, očekujući bebu sa Janjušem. Njena iskustva i emocije postaju još važniji dok se priprema za majčinstvo, a podrška prijatelja poput Slađe igra ključnu ulogu.

Mnogi smatraju da se Aneli sveti Janjušu, te da želi da ga predstavi u lošem svetlu, što govore i komentari na društvenim mrežama:

- "Je l ova hoće Janjuša da strpa u zatvor", "Kakva je ovo žena..." - bili su samo neki od komentara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading