ISPLIVALI DETALJI HAPŠENJA DŽASTINA TIMBERLEJKA! Ovako se sve desilo!

Autor:

Zabava

18.06.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni pevač završio iza rešetaka!

ISPLIVALI DETALJI HAPŠENJA DŽASTINA TIMBERLEJKA! Ovako se sve desilo!

Foto: Tanjug/AP

Džastin Timberlejk

Popularni muzičar Džastin Timberlejk (43) uhapšen je u Hamptonsu, primorskom mestu na istočnom delu Long Ajlenda! Kako prenose strani mediji, pevač je uhapšen tokom vožnje u alkoholisanom stanju, a sve se dogodilo sinoć u Sag Harboru, navodi se u policijskim izveštajima.

Prema navodima, pevač je priveden nakon što je vozio pod dejstvom alkohola u Sag Harboru, rekao je izvor iz policije za ABC News. Zvaničnik suda u Sag Harboru potvrdio je za pomenuti medij optužbe sa kojima se Timberlejk suočava, kao i da se očekuje se da će se Timberlejk danas pojaviti pred sudom.

Džastin je navodno otišao da se nađe sa prijateljima u hotelu u ponedeljak uveče u Sag Harboru na večeru i oko pola jedan rečeno je ušao u svoj auto da bi se odvezao tamo gde je odseo. Međutim, samo što je seo za volan, policija ga je zaustavila i privela.

Pop zvezda ima dva predstojeća nastupa u Čikagu kasnije ove nedelje, nakon čega slede uzastopni nastupi u Medison Skver Gardenu u Njujorku sledeće nedelje.

Predstavnik policijske uprave u Sag Harboru rekao je za Miror da je pevač trenutno u pritvoru u njihovoj stanici.

Kako prenosi Miror, rečeno je da će uskoro biti objavljeno zvanično saopštenje o čitavom događaju. Izvori javljaju da će se Timberlejk teretiti zbog saobraćajnog prekršaja, a sve ukazuje na vožnju u alkoholisanom stanju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading