ŠOK UŽIVO NA PINKU! Nakon Sitinog RASKRINKAVANJA, Janjuš odgovorio na njene PROZIVKE, Aneli propala u zemlju od SRAMOTE!

Autor:

Zadruga

15.06.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš saznao šta je njegova nesuđena svastika pričala o njemu!

ŠOK UŽIVO NA PINKU! Nakon Sitinog RASKRINKAVANJA, Janjuš odgovorio na njene PROZIVKE, Aneli propala u zemlju od SRAMOTE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sita Ahmić je sinoć u "Eliti" obavila razgovor sa Aneli Ahmić, te joj unela informacije iz spoljnog sveta o Marku Janjuševiću Janjušu. Između ostalog, rekla joj je da je "žickao" za pare kod žena, kao i da je muvao starlete nakon smrti brata. Aneli je ovo iznela uživo u emisiji "Pitanja novinara", a onda se Janjušu uključio.

- Verujem da ti je njena poseta značila. Šta je to ključno što ti je Sita rekla - pitao ju je novinar.

- Rekla mi je da me je Janjuš sve vreme pravio budalom. Rekla je da kad me vidi s njim, kao da me vidi sa Asminom. Neće podržati to pomirenje - rekla je Aneli, a potom je ustao Janjuš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli otkrila šta ju je najviše pogodilo

- Rekla je da kada vidi tebe s Aneli, kao da gleda Asmina s Aneli, da je napolju izašlo sve o tebi, rekla je da su objavljene tvoje prepiske sa Ivom Grgurić koju si zvao na kafu ili šta već i da su se javile žene od kojih si ti žickao, kako ona kaže, pare, da je Maja Marinković, kakva god da je, da je za te stvari apsolutno u pravu, da ti je cilj da i od Aneli žickaš pare - istakao je novinar.

- Iskreno, smešna mi je, majke mi, nisam ništa drugo ni očekivao. Izjavila mi je saučešće, ja sam joj napisao da se vidimo na večeri. Što se tiče njenog mišljenja o meni, iskreno me ne zanima, drugačije ne moće niko ni da dođe u ovoj situaciji, kao član njene porodice i da će je odbraniti - rekao je Janjuš.

- Da li te stvarno ne zanima njeno mišljenje, budući da si sa Sitom uspostavio zdravu i normalnu komunikaciju? Rekla je da sluša Đedovića i Miću, pohvalila je Slađu, zvao si Danku u rehab da spava sa tobom u utorak Maju - pitao je novinar.

- Šta bih ti rekao?! Nemam komentara preterano, naš odnos se završava, završio se i ranije. Svako svojim putem i da smo živi i zdravi - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš odgovorio na Sitine prozivke

- Ti i Aneli imate nešto što vas spaja i ako bude bilo, spajaće vas do kraja života - dodao je novinar.

- Što se tiče žena od kojih sam žickao pare, hvala im, nastaviću i dalje, ako hoće da pošalju, neka pošalju - rekao je Janjuš sarkastično.

- Da li si zloupotrebljavao žene koje te gotive - pitao je novinar.

- Neka se jave te žene kada izađem, pa ćemo videti šta treba da im se da. Što se tiče ovoga, mislim da je sestra rekla prave stvari, da ona i ja nismo jedno za drugo i to je to - rekao je Janjuš.

- Da li si Aneli posmatrao kroz prizmu novca i gledao da nekako unovčiš tu vezu - pitao je novinar.

- Kako da ne, jesam, drago mi je da tako misli, sada shvatam da hoće da me oblate i nisam je nikada gledao kroz to. Ona je to možda osetila, gledao sam je na drugi način totalno, novac mi nije padao na pamet. Imam novca kada izađem, a ja sam je gledao da mi je značila emotivno mnogo, jedino to...Što se mene tiče, moja ljubav nije nestala - rekao je Janjuš.

- Zbog čega Sita sumnja u to i da sve radiš zarad nekih svojih ciljeva i interesa - pitao je novinar.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš priznao da je razočaran

- Nije reč samo: "Volim te", možda je naš odnos i svađe doprinelo tome, ali ništa nisam slagao što se tiče tog odnosa, niti da foliram, niti da sa njom igram nešto. Sve može drugo što sam govorio šta mi se sve dešavalo, možeš uvek naći, ali me niko ne može da me ubedi i dokazati da ja prema njoj nisam iskren bio što se tiče emocija - rekao je Janjuš.

- Sita je, takođe, rekla na to da je Maja, kakva god da je i kakve god sukobe imala, apsolutno u pravu kada si ti u pitanju i da je istina da sve što pričaš Aneli, da si pričao i Maji - pitao je novinar.

- Ne znam sada sve šta, ali konkretno kada si sa nekim u odnosu, pričaš nešto, ali njoj što sam pričao, to nisam nikome, što se tiče Aneli...Ne može da te ne povredi i ne dodirne, ali ne znam šta drugo da kažem - rekao je Janjuš.

- Sada si povređen, nekako razočaran - primetio je novinar.

- Jesam razočaran, ali nemam pravo, niti mogu nešto sada pričati. Sada se javljaju tu svi, i meni su se javljali, ali ko god da se javlja, možda imaju neke stvari koje su istinite, ali mene to nije zanimalo od kada sam s njom u odnosu - rekao je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading